Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert kopnak le a baratnok...

Miert kopnak le a baratnok ahogy kozeledik a szules idopontja?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 17:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%
Ez egy nagyon jó kérdés... Én 20éves vagyok és nyár van, így a legtöbb barátnőm bulizik,dolgozik,pasizik én meg nem igazán tudnék velük menni. A terhességem elején még nagyon lelkesedtek, folyton érdeklődtek most meg semmi... De akik azért mert nyár van meg Balcsi meg buli nem érnek rám, azokra később sem lesz szükségem, én így döntöttem. Hogy ne kelljen egyenként írnom mindenkinek, kiakartam írni közösségi oldalra mikor megszületik hogy minden rendben stb, pedig amúgy nem posztolgatok soha, de az ilyen "barátoknak" semmi közül hozzá. Felőlem irogathatnak majd hogy mivan, majd ha összefutunk az utcán véletlenül a kisfiammal akkor látják hogy megvagyunk, nem válaszolok nekik. Mert én sokszor azt a választ kaptam hogy nem érnek rá ilyen olyan okok miatt aztán összefutottam velük hogy épp másik (nem terhes) barátnőjükkel sétálnak a városban... 33hkm
2012. aug. 3. 01:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Én fordítva tudnám kérdezni!:( Nekem volt egy barátnőm, akivel 13 év barátság után szétváltak útjaink egy pasi miatt... 5 év után ismét elkezdtünk beszélgetni, amikor teherbe esett a pasitól, aki miatt megszakadt a barátságunk. Végig beszélgettünk és találkoztunk, amíg terhes volt és együtt örültünk, amikor megszületett a baba. Nagyon örültem neki és még a pasival is beszélgettem annak ellenére, hogy továbbra is utálom. Bár én felköltöztem már régen Pestre és ő mindig vidéken lakik, de akárhányszor hazamentem, mindig meglátogattam őket és mindig vittem ajándékot neki is és a gyereknek is. Most lesz egy éves a gyerek és most már ott tartunk, hogy ha én nem keresem, akkor eszébe sem jutok, de most már arra sem válaszol, ha én írok neki. Azt aláírom, hogy biztos sok dolog van a gyerek körül, de hogy havonta egyszer sem tud írni nekem, úgy, hogy közben tölt fel képeket meg kommentálja mások képét facebookon... Hát én meg ezt nem tudom mire vélni!:(
2012. aug. 3. 10:33
 13/13 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!
2012. aug. 3. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!