Mióta terhes vagyok, nem bírok állni, mert szédülök, és sétálni sem, max 10 percet. El fog ez múlni?
Figyelt kérdés
Még csak 12 hetes vagyok, de már nagyon bezárva érzem magam. Már az is egy kihívás, ha a sarki boltba le kell menjek, mert rosszul leszek. Nemsokára itt a tavasz, szeretnék kimozdulni. Várható javulás?2010. febr. 15. 10:20
1/8 anonim válasza:
Iszol eleget? lehet, hogy a vérnyomásod szórakozik. Érdemes lenne sűrűbben mérni. Ha alacsony, akkor a folyadék sokat segíthet.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, iszok eleget, alig bírja hordani a férjem az ásványvizet. Vérnyomásom 110-120 körül mozog, terhesség előtt volt úgy 90-110 között, így azzal sincs gond.
2010. febr. 15. 10:25
3/8 anonim válasza:
14 hétig u.ez volt. Már azt hittem pánikbeteg vagyok, pedig éreztem ez más... A terhesség miatt volt, alacsony volt a vérnyomásom! Sok folyadék, rossz érzéskor, cukros valamit vegyél be, ajánlom a szőlőcukrot! Boltba se mentem nélküle. 14 hét után elvágták!!! Szuperül vagyok és le sem lehet lőni! Kitartás! 27km
4/8 anonim válasza:
Hát nekem végig ez volt. A nagy fiamat kísértem az iskolába és addig az összes padot végigültem. Én is azt hittem, hogy vagy a vérnyomásom (bár nekem amúgy is alacsony) vagy a vércukrom szórakozik. Aztán a cukrot kilőttem, mert én is szőlőcukorral a táskámban járkáltam, mégsem lett jobb, maradt a vérnyomás. Bár a kávétól sem lett jobb. Csak szülés után múlt el.
5/8 anonim válasza:
Ja, a szőlőcukrot szopogattam is, nem csak úgy volt a táskámban! :))
6/8 anonim válasza:
2. vagyok, nekem 1-2 dl kóla is használt alkalmanként.
7/8 anonim válasza:
Sajnos nekem is ez van az elejétől fogva. Minden eredményem szuper, 34 hetes vagyok.
8/8 anonim válasza:
Idővel el fog múlni!Kitartás!Én is ebbe az időszakban vagyok,de pihenj sokat,és csakúgy mint előttem mondták,igyál sokat és egyél szőlőcukrot!Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!