SOS nagyon szédülök, remeg kezem-lábam. Mit tehetnék még?
Tudsz vérnyomást mérni? Lehet, hogy nagyon leesett a vérnyomásod, és ez az oka. Ilyen esetben kávé segíthet, de ha nem biztos, hogy ez a baj, akkor inkább ne igyál, nehogy rontson rajta.
Nekem egy hete ugyanez van, 13 hetes vagyok, és már alig várom a vérvizsgálatot, hogy segíthessek a dolgon, ugyanis alig merek kilépni az utcára, attól félek, hogy kicsúszik a lábam alól a talaj.
Köszi!
Nincs mérőm sajna.
Nekem alapból alacsony nagyon. Ma reggel viszont már két gyenge kávét megittam, nem tudom, még egyet bevállaljak-e.
Amúgy üdv a klubban. Olvastam kérdésed. Szintén 13 hetes vok, csak nekem egy 4 és egy 2 éves ugrabugrál. (A nagy most szomszédol szerencsére)
Most akartam takarítani, de csak ülök a székben. :o(( (Kicsi játszik)
Én is olvastam, hogy lehet a cukor is, én próbálkoztam is azzal, hogy kiiktattam a cukrot az étrendemből, de semmit nem ért. Lehet vérszegénység is, arra meg vasat szoktak írni.
Szegény kérdező, neked két gyerekkel még nehezebb lehet... Én most kiadtam a nagyfiamat Nagyizni, és pihengetek.
Köszönöm nektek!
AZ a helyzet, hogy mióta terhes vagyok, a cukros ételeket alig bírom megenni, szóval, sokkal kevesebbet fogyasztok most, mint egyébként. (Igaz, az előző gyerekemmel a cukorterhelés 7,1 lett, ami bár még határ alatt van, de elég sok)
Viszont irtó vékony vagyok, nem tudom ez számít-e. (Most 48 kg, a 162 cm-hez) De majd rákérdezek a dokimnál, írok neki egy e-mailt, arra egy napon belül válaszolni szokott.
Azért volt ijesztő, mert már kétszer összeestem így, és ettől tartottam most is, de nem következett be, azóta megint jól vagyok.
Én arra tippelek, hogy nem volt bennem elég tápanyag, mert már előtte egy fél órával éreztem, hogy ennem kéne, de csak akkor jutottam hozzá, amikor haza értünk a bevásárlásból. (Tehát túl későn...)
Azt már én is hallottam, hogy a magas és az alacsony vérnyomás tünetei hasonlítanak.
Viszont nekem tényleg alacsony, védőnő és doki, amikor mérték, mindig alacsony volt. A pulzusom meg jó magas hozzá. :o( De mindenki azt mondja, hogy ezzel nem csinálnak semmit.
Nálam a szédülés mellé még időnként keményedik is a hasam, sőt, a légzésem sem az igazi. Én arra tippelek, hogy esetleg kellemetlen helyre tapadt meg a babám, és nyom valami vénát... A hasam is elég nagy ahhoz képest, hogy még mennyire az elején vagyok, kifelé csúcsos. Elől, középen fekszik a maszat. Én hétfőn megyek az orvoshoz, már alig várom, mert bár csütörtökön az UH mindent rendben talált, de azért nyugodtabb leszek, ha a vérkép is meglesz.
Én egyébként szeptemberben szoktattam óvodába a nagyfiamat, és azóta hetente náthásak vagyunk, ő is, én is. Lehet, hogy a sok nátha miatt vagyok kevésbé strapabíró, mint eddig...
Remélem, mindannyian jobban leszünk hamarosan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!