Mit szedjek? Milyen terhesvitamint ajánlanátok? Elég hízékony vagyok és félek hogy a terhesvitaminoktól nagy babám lesz.
szia. én nyolc hetes leszek. pár napja voltam dokinál. én már a terhesség előtt kezdtem szedni a folsavat, napi két szemet. mondtam a dokinak is, és hogy eszek sok narancsot, abnánt, kiwit, grapfeutot, spenótot, zöldséget, kell e vitamint szednem. azt mondta nem, ha naponta megeszek egy citrusfélét, vagy két hámozatlan almát, egyenlőre az is elég. jodid-ot ajánlott méh két naponta egy szemet. úgyhogy én a folsavon kívül nem szedek mást.
4 hét múlva lesz nagyvizsgálatom, akkor kiderül hogy így maradhat e?
Szia,
ne félj az elhízástól, én +20kg-al kezdtem terhességet, tehát van rá hajlamom,ugyan ezt a súlyfeleslegetkülönböző győgyszeres kezelések miatt szedtem fel... de a lényegen nem változtat.... most 2 kg plussznál járok... odafigyelek a szénhidrátbevitelre.. és ennyi..kb úgy.. hogy ha mondjuk eszek egy szelet dobostortát..pl tegnap :) akkor most 3-4 napig nincs nasi... :) figyelem h a napi szénhidrátbevitelem ne legyen több 230g-nál .. ha mégis.. akkor köv nap 200ra vagy 180ra csökkentem.... nekem bevált... és bármilyen ilyesztőnek hangzik is.. nem nagy dolog számolgatni... egy hét alatt belejöttem :) .. remélem segített :)
23+3h km
ohh... bocs... elfejlejettem írni... én is Gravidát szedek... most már csak 2 naponta.. magne B6-ot naponta 1-2, meg néha kálciumot és c vitamint
23+3h km :)
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Most már biztos vagyok benne hogy szedni fogok valamilyen terhesvitamint. Már csak döntenem kell hogy melyiket:D A gravidáról egyre több jót hallok, lehet kipróbálom azt.
Mégegyszer köszönöm Lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!