Mit szedjek? Milyen terhesvitamint ajánlanátok? Elég hízékony vagyok és félek hogy a terhesvitaminoktól nagy babám lesz.
hogy a terhesvitaminoktól nagy babád lesz az tévhit.
femibiont mondják a legjobbnak, de én Gravidát szedtem, mert olcsóbb.
Én nem szedtem terhesvitamint, mert folyamatosan hánytam. :( Szinte végig. Nem bírtam lenyelni. :( Mégis 4300g-os babám született. Nem a terhesvitamintól hízik az ember és nem attól lesz nagy babája, hanem a B vitamin nagyobb étvágyat csinálhat az arra érzékenyeknél és ezáltal többet eszel és a baba is jobban hízik. De ez sem törvényszerű.
Sztem szedj nyugodtan terhesvitamint, mert a nagy baba genetika, nem nagyon befolyásolható - kivéve cukrosságnál! Nekem a hasamon nem is látszott, hogy mekkora a legényke. :) 3 kiló körülinek sacolták, el is vitték megnézni születése után, hogy nem cukros-e. Minden rendben volt, genetikailag nagyobb mint az átlag. Ja és én is meg a párom is 3000grammal születtünk, úgyhogy valaki más volt óriásbébi a családban. :)
Szia!
Most vagyok 39 hetes és Gravidát szedtem. Én személy szerint mindig előnyben részesítem a Béres találmányokat, mint a külföldi cuccokat. Gyönyörű terhességem volt, összvissz 3x hánytam, bár a Gravidától volt hányingerem, ha nem ettem előtte rendesen. Úgyhogy én mindig ebéd után szedtem be. A 7. hónaptól csökkentettem heti két szemre, aztán teljesen abba is hagytam. Most már csak a szülés van hátra :)
A terhesvitamintól nem lesz nagy a baba :D
A vitaminok egyszerűen csak nagy étvágyat csinálnak. Különösen a terhesvitaminok, azok is a folsavtartalmuk miatt (régen az étvágytalan kisgyerekeket etették folsavval) , tehát onnantól kezdve, hogy szeded a folsavat már nem oszt nem szoroz a terhesvitamin, amit egyébként mindenképp szednék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!