Mik a hüvelyi fertőzés jelei? Mennyire észrevehetőek? Összetéveszthetők a borotválás utáni szőrnövekedés miatti szúró, viszkető érzéssel?
25 hetes vagyok, és vércukorterhelésnél használnom kellett a nyilvános WC-t, és igaz nem ültem rá, de annyit bénáztam, hogy a bugyim hozzáért a WC széléhez (nem volt nedves).
Még sosem volt hüvelyi fertőzésem, nem tudom, mik a jelei. Légyszi nyugtassatok meg, hogy most sem szedtem össze semmit! Egy kisbabát már elvesztettem, és állandóan aggódom.
Köszi a válaszokat!
Köszi a gyors választ!
Pénteken megyek dokihoz, addig biztos kiderül, ha gyanús, megemlítem neki!
Nyugi, azt megérzed, nem fogod összekeverni mással.
Belül fáj, ég, viszket, folyásod van, büdös, és néha még az ülés is fáj-a durvább esetekben.
Én azt javslom, inkább nyuodj meg, mert az idegességtől könnyebb elveszteni a babát, mint egy gombától...
Nemlesz semmi baj, és élvezd a terhességet, mert hamar elrohan az idő a szülésig:-)
10 hetes kislányos anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!