Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha borotválás után...

Mit tegyek ha borotválás után nagyon kipattogok és viszket fáj (a nemi szervemnél)? Vagy lehet hogy fertözés?

Figyelt kérdés
17 éves lány
2009. júl. 12. 22:58
 1/3 anonim válasza:
64%

Szia!

Én azt tapasztaltam, hogy egy idő után már nem pattog ki, úgymond megszokja, ha borotválod.

Én próbáltam már sok mindent, mert pont ez volt velem is, egy nap után szörnyen néztem ki, és még kényelmetlen is volt.

Szóval próbáld meg először neogranormon kenőccsel lekenni, ha az nem jó, akkor ajánlom a babahintőport. Nekem inkább az vált be, de embere válogatja. Kísérletezni kell.

L/22

2009. júl. 12. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindig fertőtlenítsd a borotvát, vagy használj eldobhatót és ne feledkezz meg a bőr megnyugtatásáról valamilyen erre való krémmel!
2009. júl. 12. 23:03
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat! kentem már neogranormonnal meg hintő porral is és használt de már jó ideje csinálom és még nem szokta meg :S mondjuk akkor ha gyorsan és vadabbul csinálom akkor roszabb
2009. júl. 12. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!