Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Borotválás miatt lehet valamil...

Borotválás miatt lehet valamilyen fertőzés?

Figyelt kérdés
Borotválás közrejátszhat ha vmilyen fertőzésem van vagy gyulladás?még nemtudom mi pontosan,most fogok elmenni nőgyógyászhoz,de mindennapos folyásom van,néha szaga is van,ami elég kellemetlen.Szégyenlem,de ezvan,és ezért megyek el orvoshoz vele.Olyat is hallottam h közrejátszhat a borotválás is...remélem h nem mert eléggé visszataszító ha nincs leborotválva,főleg egy fiatal lány esetében(17 vagyok)és engem zavarna is ha szőrös lenne,ezért távoltítom el.Szóval lehet köze hozzá v nem?Szerintetek?Köszi előre is a válaszokat.
2009. márc. 30. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy is tisztálkodás közben használod a borotvát, már a tiszta testrészeden és gondolom csak Te használod azt a borotvát. Ha gondolod használhatsz egyszerhasználatos borotvát is, bár úgy eléggé költséges. Saját magadtól nem tudsz elkapni fertőzést. Ha elkaptál valahogy valamit, sajnos ez néha előfordul. El kell menni dokihoz, rendesen kikezeltetni és ennyi. Jobbulást!
2009. márc. 30. 14:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,vmennyire megnyugtattál h nem ebből a szempontból lehet fertőzésem.El fogok menni mképp mostanában.
2009. márc. 30. 17:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Jah és igen,csak a saját borotvámat használom,és ezt nemis kölcsönöztem senkinek.Tisztálkodás közben szokok,igen.
2009. márc. 30. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!