Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Algopirint vagy Panadolt...

Algopirint vagy Panadolt szedjek, ha fáj a fejem?

Figyelt kérdés
A doki szerint semmi,pláne ne paracetamol tartalmú,a védőnö szerint az Algopirin.Most akkor mi legyen?Vagy alternativ módszer?24hetes kismama
2008. aug. 25. 11:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok. Ne ess kétségbe, épp erről az egyet nem értésről beszéltem, a korábbi hozzászólásomból. Én inkább ettől kapok fejfájást, nem hiszem el, hogy semmiben sem lehet egységesen megállapodni a terhességgel kapcsolatban és az embernek már attól is fejfájása lesz, hogy meghallgat húsz különböző egyértelmű és határozott, ugyanakkor egymástól teljesen eltérő választ ugyanarra a kérdésre.

Tégy legjobb belátásod szerint, dönts gyorsan, mert minél több választ kapsz, annál kevésbé leszel biztos abban, hogy mi is lesz a jó.

Annyit azért hozzátennék, hogy ha a paramax-ot szedhetik a kismamák is, akkor kétlem, hogy a paracetamoltól bármi baja lenne az embernek, ugyanis a paramax paracetamol alapú.

(Konkrétan én azt is kétlem, hogy általánosságban bármelyik fajtától bajod lenne neked és a babádnak, tekintve, hogy nem gyógyszerfüggő kívánsz lenni, hanem alkalomszerűen használnád, lehet, hogy a következő 16 hétben csak kétszer...)

2008. aug. 25. 17:11
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem is akarom én mindennap szedni..
2008. aug. 25. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!