Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhalhatott a babám?

Esztu81 kérdése:

Elhalhatott a babám?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előrebocsátom,fogok menni dokihoz,de ma vasárnap van,és őrlődöm. Késett a mensim. Pontosabban 25-én kellett volna megjönnie,de előtte 21-én vérezgettem 3 napon át. Bíztam benne,hogy ez a beágyazódás jele. Tesztet is csináltam az 5. héten,kettő is pozitív. Ma nem tudom miért,de úgy éreztem,még egyet kellene. Elvileg hat hetes lennék. De ez negatív. Mondjuk napközbeni vizelet,és rengeteget iszom,akár hígabb is lehet. Nem véreztem,nem görcsölök,de most attól tartok,hogy elhalt a magzatom. Dokim azt mondta,a a10. hétnél ne menjek hamarabb,időpontot is oda kaptam. De ha elhalt mégis,nem lesz ebből baj? Addig még három hét van míg dokihoz jutok.

2015. márc. 8. 11:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
😊 Most vagy pár hét elteltével összehoztuk,vagy a pozitív teszt volt a valós,csak nagyon korán csináltam,annyira,hogy még a doki sem ment biztosra. Elmentem másnap,azt mondta nem is vagyok,nem is voltam terhes. De azért nyomatékosan Megkért,hogy ha két három héten belül nem jönne meg,menjek vissza.S biza nem jött meg,az orvosom pedig három hét elteltével megállapította az 5 hetes terhességet :). Köszönöm mindenkinek a biztatást és a válaszokat. Most már remélem,minden rendben lesz a picurral a pocakomban.
2015. ápr. 7. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!