27 hetes vagyok es meg nem fordult be a babám?
Figyelt kérdés
Mikor "kell" neki befordulni? Észre lehet venni? Most egészen lent rugdos, gondolom ha befordul akkor a gyomrom irányába fogom inkabb érezni.2015. febr. 25. 17:39
1/9 anonim válasza:
Nagyon változó, hogy mikor fordul be. Sógornőm kisfia az elejétől fejjel lefelé volt, az enyém meg csak a 33. héten fordult be. 2 napig haránt volt, az nagyon kellemetlen volt, folyamatos feszítést éreztem. De minél előbb befordul, annál kevésbé fogod érezni.
2/9 anonim válasza:
Én is 27 hetes vagyok,ne aggódj,van akinek csak a 36-37. héten fordul be. Nagyon változó. Most ha mg be is fordul,lehet,hogy egy óra múlva megint megfordul. Még van időd bőven.
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem reg
2015. febr. 25. 21:48
4/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, szóval nekem mar régóta keresztbe fekszik. Remelem megfordul majd lassan.
2015. febr. 25. 21:50
5/9 anonim válasza:
30 hetes vagyok és harántban fekszik. Én is reménykedem, hogy van még idő, de azért aggaszt. Harmadik baba, állítólag az első szokott időben (28 hét körül) befordulni.
Szurkolok, hogy a Tiéd is és az enyém is mihamarabb fejvégű legyen.:)
6/9 anonim válasza:
Én is 27 hetes vagyok, aggódom mert nekem medencevégű. Remélem be fog fordulni.
7/9 anonim válasza:
Nekem 28 hetesen medencevegu vokt, a 33 heti ultrahangon meg mar fejvegu. Semmit nem ereztem, nem tudtam mikor fordult be :) azota is ugy van :) ne aggodjatok, minden rendben lesz, be fognak fordulni :)
39 hkm
8/9 anonim válasza:
2-es vagyok. A 12 hetes UH-n fejvégű volt,aztán a 24 hetes UH-ig végig medencevégű. Most meg néha úgy érzem mintha keresztbe feküdne,bár éjjel a gyomromat rúgta,szóval lehet,hogy fejvégű. De majd kiderül.
9/9 anonim válasza:
Nekem 36. héten fordult, be a fiam! Aztán még agyszer vissza és az utolsó héten megint fejvégre! A doki ki volt akadva rajta!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!