Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A babám még mindig nem fordult...

A babám még mindig nem fordult meg, én pedig félek a császártól (? )

Figyelt kérdés
Csak az van róla a fejemben h ez egy műtét és nem elég a bikinivágás,ugye vágni kell a méhet is és mi van ha hirtelen vérre lesz szükségem?És már eleve az érzéstelenítés is rémiszt,h ott fekszem béna lábakkal,és a katéter,és jajj inkább nem is sorolom.Csak forduljon meg ez a kiscsaj!:-)Lehet rosszul gondolkodom erről,de hogyan gondoljak erre?Illetve elő lehet valahogyan segíteni h megforduljon a kicsi?33hkm
2013. jún. 22. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyugi még van idő. Nekem a harmadik gyerek 34 hetesen fordult be.
2013. jún. 22. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem az utolsó nap fordult meg a baba. Úgy volt, hogy császároznak. Mikor bementünk a kórházba, megvizsgált az orvos és közölte, hogy nem lesz császár ma, mert megfordult a baba. :) Ne izgulj, bőven időben vagytok még. Nekem a védőnőm azt mondta, hogy "meg kell beszélni a babával, h forduljon meg", ill. tegyek lámpát az alhasamhoz, mert érzékeli a fényt és hátha oda fordul.
2013. jún. 22. 20:59
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

Pont egyik barátnőm is ettől "szenved", ő már a 38. héten van, eddig még nem fordult be. Szerintem próbálj lelkileg felkészülni a műtétre, te legalább annyiban szerencsés vagy, hogy számíthatsz rá, sokak akár egész napos vajúdás után kerülnek kés alá. Koncentrálj arra, hogy a baba egészsége a legfontosabb, és hogy milyen szerencse, hogy most már ezt egy rutin műtéttel meg lehet oldani. Kívánom, hogy forduljon be, de ha esetleg mégsem, akkor se kudarcként és rettegésként éld át az egészet, hiszen nem lesz semmi baj, a lényeg, hogy 2 hónap múlva a kezedben tarthatsz egy egészséges kislányt.

2013. jún. 22. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is féltem na császártól, hát összejött. Mostaninál nem félek tőle, mert már tudom, hogy ez mellékes, nem számít. Akkor is mellékes, ha nagyon fáj. Egyébként vki egész jól viseli.

Amúgy tényleg befordulhat még, sőt, néha az orvos is be tudja fordítani szülés közben, ha olyan a helyzet.

2013. jún. 22. 21:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Még megfordulhat. Feküdj hányat, a derekad alá tegyél jó pár párnát hofy magasan legyen a csípőd-popód. 10 perc elég. Utána állj négykézláb, a könyöködön támaszkodj. Én még ringattam a csıpőmet is. Valamint pulsattila ch 30 3*5golyó egy hétig. Nekem 2szer bevált. 1 hét után fordult. 36 hetesen. Utána 38. Hétre újra visszafordult. Ismét egy hétig csináltam és szülés előtt 3 nappal újra befordult. Sokat beszéltem is hozzà. Igaz Ő a 3.babám, az első nem fordult be, a második a 36.hétre.
2013. jún. 23. 07:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Az első császár lett. Ne félj tőle.

Amásij kettő természetesen született.

Minden jót!

2013. jún. 23. 07:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Még mindíg utolsó... Bocsi az elírásokért. Telefonról írok és nem tudtam javítani.
2013. jún. 23. 08:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem a 35. hét végén fordult be. Még sok helye van, ne aggódj. Az egyik ismerősöm kislánya 36+6-on fordult be, és másnap meg is született. De ismerek olyat is, akinél 38 hetesen visszafordult farosba, megijedt, hogy császár lesz, 3 nap múlva meg a baba úgy döntött, mégis fejvégű akar lenni, és még meg tudott fordulni.

Ráértek még.

2013. jún. 23. 16:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a bíztatást és a tippeket is,igyekszem nem túlaggódni,még tényleg van rá esély h megforduljon.Remélem kis ügyeske lesz!:-)Próbálok én is rásegíteni,ellazulni térdelő-könyöklő pocícióban,hátha segít.Barátkoznom kellene a császár gondolatával is azért..ez kevésbé megy sajnos.Már a vágás szó is rémiszt.
2013. jún. 24. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!