Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes kismama vagyok, még...

33 hetes kismama vagyok, még nem fordult meg a babám Félek a császártól, már volt egy könnyű szülésem. Milyen élményetek van a császárral kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem az első volt császár, utána két sima. A császár után a gyógyulás picit tovább tart, ott tényleg azt éreztem, hogy 6 hét a gyerekágy. Kb. ennyi volt, mire nem fájt a sebemnél. Az én legnagyobbam sem fordult meg. Ajánlották a fordítást, de nem akartam, mert féltem, hogy rátekeredik a köldökzsinór. Sok baba van aki a fordítás után visszafordul az eredeti pozícióba. Még megfordulhat. Ne izgulj, annyival azért nem rosszabb mint a sima szülés. Sőt, némelykor még fájdalommentesebb. De utána..
2009. máj. 27. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én császárral szültem, fájt a hasamon a seb, de ezen kívül már "hátrány" nem ért. Másnap már felkeltem, sétáni is tudtam, 5 napig voltunk a kórházban, itthon egy percet sem feküdtem, elláttam a gyereket és a házimunkát is, nem voltak nagy fájdalmaim. Nagyon rossz élmény volt a császár előtti vajúdás, a gyermekemnek már nem volt szívhangja mikor a műtőbe toltak, szóval én kérni fogom az orvosomat az újabb császárra (nem telik el két év a két gyerek között). 5 perc alatt megvolt a műtét, semmi rosszat nem tudok mondani róla. De még majdnem 2 hónap van, addig megfordulhat, ne aggódj!

14 hetes + 18 hós

2009. máj. 27. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Szüldd meg, nem kell császározni csak azért, mert faros! Pláne, ha félsz tőle!

Mondd meg a dokinak is!

2009. máj. 27. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!