Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vknek elő fordult már ilyen?...

Vknek elő fordult már ilyen? Meddig tartott?

Figyelt kérdés

2 hete volt meg utoljára a nemvárt és tegnap óta barna folyosom van.

Sok dolgot olvastam hogy mitől lehet pl felfázás miatt peteérés miatt v beágyazódás miatt.

2013. jún. 9. 00:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló volt pár napja.2 napig tartott, de az elején friss vér volt (azt hittem megint mensi)nem tudom mitől volt, nem derült ki.
2013. jún. 9. 00:27
 2/5 anonim ***** válasza:
terhes vagy vagy csak probálkoztok?
2013. jún. 9. 00:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Reggel teszteltem de sajnos nem mutatott se egy se kettő csíkot én szeretnék babát de a párom még várna vele egy két évet. De ha be is csuszna nem vezetnénk el! Még olyan rosszul levős időszakok nincs, szerintetek mikor tesztelték újra?
2013. jún. 9. 01:06
 4/5 A kérdező kommentje:
*teszteljek
2013. jún. 9. 01:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, ha 2 hete volt meg, akkor most miért teszteltél? A mostani ciklusodban kb. az ovulációnál tartasz, a terhesség nagyjából 2 hét múlva lesz kimutatható. Vagy arra gondolsz hogy már az előző ciklusban sikerült a baba?

Amúgy ha semmilyen csík nem jelent meg a teszten, akkor hibás volt, abból nem tudsz meg semmit.

A barna folyás valóban előfordul egyes nőknél ahogy írtad, középidőben, ill. beágyazódáskor. Neked kell tudnod, hogy melyik lehet a ciklusod alapján.

2013. jún. 9. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!