Nálam sosem volt oylan hogy most hu de megkívántam valamit, vagy amit a tévében látni, hogy nutellás kovászos uborkát esznek, inkább olyan volt,hogy valamit meg akartam enni vagy inni de a szagától annyira rosszul lettem,hogy nem tudtam,pedig azelőtt imádtam!
2015. febr. 19. 14:42
2/9 anonim válasza:
Nálam sem volt mákos guba lecsóval. Teljesen normális kajákat kívántam meg, max. amikor elkészült már nem akartam enni belőle.
2015. febr. 19. 14:43
3/9 anonim válasza:
Ilyen nincs.
Olyan értelemben lehet, hogy valamilyen tápanyagot túlzottan leszív, ezért a TE szervezeted igényel olyan ételt, amiben megtalálható az adott tápanyag.
Az ételek ízét nem érzi, (gondold már végig: átmegy a gyomron, beleken, onnan átkerül a véráramba, azt átszűri a méhlepény, az anyai vese, máj - hogy a pélóba jutna be értékelhető ízanyag??).
2015. febr. 19. 14:46
4/9 anonim válasza:
Lehet en vagyok hulye de eddig meg nem hallottam arrol h a koldokzsinorban izlelo bimbok lennenek, de megyek atlapozom kicsit a bioszt, lehet lemaradtam vmirol! :D
2015. febr. 19. 14:51
5/9 anonim válasza:
Amugy meg az jutott errol eszembe, mikor a nicsak ki beszel cimu filmben a magzat megrangatja a koldokzsinort h "hee huzz le egy kis narancslevet" a kismama pedig behuz egy par literecsket :D ez nem igy mukodik. Vannak etelek amiket az ember jobban kivan, de ez nem terhesen is igy mukodik. Szerintem ez a nagy kivanossag ami a tv-ben is megy h az ejszaka kozepen fagyi kell mert a baba akarja az csak pics4 razas, hivatkozva a babara. Olyan nincs h epret akar a baba azonnal meg kell kapnia. Nem terhesen is van az ember ugy h a husos etelek most nem kellenek inkabb edesseget enne az ember, vagy h most fozelekek esnenek jol es meg sorolhatnam.
2015. febr. 19. 14:55
6/9 anonim válasza:
ez egy nagyon kedves, de téves megfogalmazás, hogy a "baba kiván valamit".
Attól függően, hogy a szervezetednek milyen tápanyagra van szüksége, olyan ételt fogsz kívánni, amiben van abból a tápanyagból.
A baba csak a főízeket érzi, mert a magzatvíz átveszi valamennyire a főízeket. (Édes, sós, csípős, keserű.)
Pl. ezért (sem) ajánlatos túl erősen fűszerezett kajákat enni.
2015. febr. 19. 15:01
7/9 anonim válasza:
majd 3-4 éves korában amikor napokig tejbegrízt KELL neki főzni mert mást nem hajlandó enni, na akkor majd te is azt eszed mert munka mellett nem fogsz mást is főzni :D
a pocakodban nem kíván a baba ízeket és végképp nem küld morze jeleket az ízlelőbimbóidnak, hogy mit kell magadba tömni :D
2015. febr. 19. 15:32
8/9 anonim válasza:
Àmulok és bámulok hogy egy felnőtt (?) nő itt ezt a kérdést komolyan gondolta. Persze majd a gyerek megkívánja a kakaóscsigát úgy hogy azt se tudja mi az, főleg hogy születése után is max anyatejjel/tápszerrel találkozik (nem, akkor sem fogja a kakaóscsigát megkívánni és nem lesz a tejed kakaóscsiga ízű sem, ha előtte azt is ettél)
2015. febr. 19. 16:50
9/9 anonim válasza:
Ez csak egy fal szöveg, hogy a terhes nők azt ehessenek, amit akarnak. Azt kívánod, amit amúgy is szeretsz, ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!