Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 30. hét felett fordul...

Ha a 30. hét felett fordul meg a babám, azt mindenképpen érezni fogom?

Figyelt kérdés
Legutóbbi uh-n farfekvéses volt, 31 hetesen megyünk legközelebb.
2013. febr. 13. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, en pld nem ereztem csak a legvegen ahogyan tapogadtam a kis labat, es ott lennt ereztem , hogy mozog valami balra-jobbra , a kis feje volt az, nekem hamar lefordult:) A doki mondja meg majd biztosan:)
2013. febr. 13. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát én éreztem (valószínűleg) mikor fordult be, mert majd szétszakadtam, úgy keresztbe állt bennem a cicám :)

Legközelebb már fejvégű volt :)

2013. febr. 13. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
meg jo hogy farfekveses volt ilyen koran! mindenfele keppen NEM fogod erezni. Lehet hogy semmit se fogsz!
2013. febr. 13. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, nem biztos nekem a második babám közel 4 kilósan megfordult a 37.héten azt megéreztem, de a harmadik babám 36 hetesen még medence végű volt 38 hetesen pedig már fejvégű nem tudom mikor fordult meg, nem éreztem semmit belőle.
2013. febr. 13. 17:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Olyan 24 hetes voltam amikor nagyobb mozgolódás volt éjjel. Szerintem akkor fordult popsival lefelé. Azóta nem éreztem ilyet. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy most milyen a fekvése! Az első babám végig fejvégű volt, nem volt okom az aggodalomra.
2013. febr. 13. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. febr. 13. 17:49
 7/7 Nitu26 ***** válasza:

Szia,mi is így voltunk eddig...az összes UH-n farfekvéses volt.Pénteken voltunk ismét ultrahangon 30.héten és csak azt vettem észre,hogy a doki egész lent ultrahangoz és a monitoron a kis buksiját láttam.Akkor tudtam,hogy huuhhh asszem.végre jó irányban van és befordult fejvégű fekvésbe.Én semmit nem éreztem belőle.

Valaki megérzi valaki nem,sztem ez attól is függ mennyire aktív a babád.A mi kislányunk izgőmozgó szóval nagyobb mocorgások is normálisak nála :)

31 hetes km

2013. febr. 13. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!