25-26 hetesen hol van a méh fundusa? Már a köldök felett van egy kicsivel? Nem tudok olyan kalkulátort, ahová ha bírnám a babám méreteit megbecsülné a súlyát?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 15:21
1/4 anonim válasza:
Nekem már egy hete(23 hetesen) a köldök felett volt bőven, nekem harmadik baba.
Ide pedig írd be a méreteket és kidobja a bcsül súlyt:
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem első baba lesz,de még csak a köldököm alatt érzem őt mozogni,és ezért is érdekelne,hogy már hol lehet a teteje..szombaton megyünk 4D-re,majd a szonográfust is megkérdezem,csak már olyan kíváncsi vagyok :)
2013. jan. 24. 15:28
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kalkulátort,sokat segített :D
2013. jan. 24. 15:34
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez alkat, szervezet, és sok minden más kérdése lehet. Nekem első babám, 24 hetes vagyok, de már a köldököm fölött is érzem mozogni. De szerintem ez is, mint oly sok minden más, mindenkinél változó, és nem jelent problémát, ha neked nem olyan valami, mint másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!