Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Köldök piercingem helye, hogy...

Köldök piercingem helye, hogy fog kinézni ha megnő a hasam?

Figyelt kérdés

Már nagyon régen, kb. 4 éve kivettem a piercinget a köldökből, és szerintem már össze is forrt...

De a lyuk nyilván látszik és ahogy ott nyomkodom a bőrt, érezhetően keményebb a heg...

Hogy fog ez kinézni ha elkezd nőni a hasam?

12+2 hkm

2013. jan. 20. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
szia.nyugi ugyan olyan lesz mint most.én ugyan úgy voltam mint te.a terhesség alatt semmit sem változott.
2013. jan. 20. 16:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég érdekes:)A luk ami a köldökömben volt most az is felkerült a köldököm fölé.Tehát a köldököm felett most 2 luk van:)Fentről lefelé luk,luk,köldök.
2013. jan. 20. 17:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont ott is lett egy stria (elszakadt ott a bőr), úgyhogy esélytelen, hogy valaha újrahordjam, pedig 6 éve szültem utoljára. :-( pedig úgy imádtam.
2013. jan. 20. 17:02
 4/12 A kérdező kommentje:
És ha kenegetem valami olajjal vagy krémmel az segíthet, hogy ne legyenek gondok vele?
2013. jan. 20. 17:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor vettem ki, amikor már elkezdett nőni a pocakom. A végére óriási hasam lett, és a két lyuk helyén két csík-lyuk lett. :( A bőr kinyúlt, nagyon csúnya lett, nem is rakom vissza a piercinget már. Tulajdonképpen két óriás lyuk van a kis lyukak helyén. :(
2013. jan. 20. 17:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
úgy voltam,mint te,és nekem is ugyanolyan maradt,mint előtte.Pici lyuk a koldokom felett,pedig akkora hasam volt,hogy mindenki azt hitte ikrekkel vagyok varandos
2013. jan. 20. 17:46
 7/12 anonim ***** válasza:

úgy voltam,mint te,és nekem is ugyanolyan maradt,mint előtte.Pici lyuk a koldokom felett,pedig akkora hasam volt,hogy mindenki azt hitte ikrekkel vagyok varandos.

szerintem ez is genetika,mint a striak..Soha semmivel nem kentem,mégsem lett csikos a hasam..Szóval ha kenegeted biztos nem árt,de ha hajlamos vagy striakra,stb,nem biztos,hogy szerencsed lesz...

2013. jan. 20. 17:48
 8/12 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy mióta kivettem nagyon sokat híztam! Főleg hasra! Szóval igaz hajlamos vagyok a csíkokra, de inkább csípő és deréktájékon, a hasamon nem látszik semmi abból, hogy híztam, akkor lehet, hogy nem is fog?
2013. jan. 20. 17:52
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem akkor esélyes,hogy nem.Azért nem tudok"biztosat"mondani,mert én egyaltan nem vagyok hajlamos csikosodni,szerencsére...50kilos voltam,mikor piercingem lett,60korul,hasra hizva,mikor kivettem,mert már nem volt éppen esztétikus..68vtam,mikor teherbe estem 86 mikor szultem,szóval elég nagy volt a változás kb 4ev alatt,és semmi csík...
2013. jan. 20. 18:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát én 60 ról híztam 100 ra :( szóval tényleg van felesleg...
2013. jan. 20. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!