Nagyon fáj a köldök piercingem helye, mit tehetek ellene? Már évek óta kivettem de a helye még mindig megvan, és feszíti a börömet, már bevan kékülve nagyon fáj, ég. És még csak a 23. hétben járunk
Hát igazából nem tudok tanácsot adni, de gondolom a bőr tágulása miatt fáj, húz.
Kend a hasad krémmel, olajjal az talán segít majd egy picit.
Nekem is volt piercingem, én is kivettem még a terhesség előtt.
Egy lehelletnyit sem nőtt össze, sőt.......jól kitágult a terhesség alatt a nagy hasamtól.
Most így szülés után egy nagy lyuk tátong a hasamon.
Nagy tinikori hiba volt a piercing.
Szia!
Én 5 napja szültem. Nekem 2x volt kiszúrva a köldököm, egyszer 13 évesen, aztán begyulladt, ki kellett venni, majd mégegyszer 18 évesen. Akkor is begyulladt. Azóta nem volt benne ékszer, a terhesség alatt mégis begyulladt a helye! Nem tudom miért de picit vörös lett és fájt nagyon. Aztán megnyomtam, és csomó váladék volt benne.
Próbáld meg, lehet nálad is ez van! Sajnos okosabbat én sem tudok mondani:(
22/L
Először én is arra gondoltam hogy gennyes, de nem begyulladva van, hanem inkább bekékülve ez nem tudom mit jelent.
A válaszaitokat köszönöm
Kenegesd, mást nem tudsz tenni.
Nekem több ékszer is volt a köldökömben, egy felül, kettő alul (viszont felül többször is volt szúrva, ott 3 lyuk is van). Amint terhes lettem, egyből kivettem az ékszereket. Sehol nem repedtem, nagyon szép maradt a bőröm, viszont a lyukak mentén megrepedt a bőr sajnos :( hosszában 3-4 centi hosszan :( Ha nem lettek volna a lyukak, tuti nem reped meg.
Aztán szülés után szépen lement a hasam (amúgy sovány fajta vagyok), és a repedések is alig látszódtak, már el is felejtettem.
Most megint terhes vagyok, megint látom a repedéseket, ugyanazok mint az első babánál. Kb óránként kenem be a köldököm környékét. Nekem is feszít egyébként, néha mintha fájna is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!