Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fáj a köldök piercingem...

Nagyon fáj a köldök piercingem helye, mit tehetek ellene? Már évek óta kivettem de a helye még mindig megvan, és feszíti a börömet, már bevan kékülve nagyon fáj, ég. És még csak a 23. hétben járunk

Figyelt kérdés
2010. szept. 12. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát igazából nem tudok tanácsot adni, de gondolom a bőr tágulása miatt fáj, húz.

Kend a hasad krémmel, olajjal az talán segít majd egy picit.

Nekem is volt piercingem, én is kivettem még a terhesség előtt.

Egy lehelletnyit sem nőtt össze, sőt.......jól kitágult a terhesség alatt a nagy hasamtól.

Most így szülés után egy nagy lyuk tátong a hasamon.

Nagy tinikori hiba volt a piercing.

2010. szept. 12. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 5 napja szültem. Nekem 2x volt kiszúrva a köldököm, egyszer 13 évesen, aztán begyulladt, ki kellett venni, majd mégegyszer 18 évesen. Akkor is begyulladt. Azóta nem volt benne ékszer, a terhesség alatt mégis begyulladt a helye! Nem tudom miért de picit vörös lett és fájt nagyon. Aztán megnyomtam, és csomó váladék volt benne.

Próbáld meg, lehet nálad is ez van! Sajnos okosabbat én sem tudok mondani:(

22/L

2010. szept. 12. 17:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Először én is arra gondoltam hogy gennyes, de nem begyulladva van, hanem inkább bekékülve ez nem tudom mit jelent.

A válaszaitokat köszönöm

2010. szept. 12. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Kenegesd, mást nem tudsz tenni.

Nekem több ékszer is volt a köldökömben, egy felül, kettő alul (viszont felül többször is volt szúrva, ott 3 lyuk is van). Amint terhes lettem, egyből kivettem az ékszereket. Sehol nem repedtem, nagyon szép maradt a bőröm, viszont a lyukak mentén megrepedt a bőr sajnos :( hosszában 3-4 centi hosszan :( Ha nem lettek volna a lyukak, tuti nem reped meg.

Aztán szülés után szépen lement a hasam (amúgy sovány fajta vagyok), és a repedések is alig látszódtak, már el is felejtettem.

Most megint terhes vagyok, megint látom a repedéseket, ugyanazok mint az első babánál. Kb óránként kenem be a köldököm környékét. Nekem is feszít egyébként, néha mintha fájna is.

2010. szept. 12. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, még azt akartam írni, hogy egyik lyuk sem forrt be nekem, és néha jön belőlük valami trutyi, ha megnyomom :(
2010. szept. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!