A 12. heti ultrahangon is így fog kinézni a babánk?
Figyelt kérdés
..
Ez 9+2 hetesen készült.
Így lehet majd látni a 12. hetin is? És így hogy lát majd a lába közé?
2012. szept. 6. 11:26
1/7 anonim válasza:
Én most voltam a 12. hetin, hosszabb volt, látszott szépen a két hosszú lába, kezecskéi, feje. Lába közé nem is néztünk, ilyenkor nagy szerencse kell ahhoz, hogy kiderüljön valami, nem is kerestük. Majd legközelebb.
2/7 anonim válasza:
Általában ha kisfiú akkor megtudják mondani már ilyenkor.De még elég csöpp.
Mi 12 hetes uh-on ilyen képet kaptunk,utólag kiderült,hogy 14 hetes volt akkor már.
31hkm
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a képeket is, nagyon aranyosak a babák. :) Hát akkor sok reményt nem fűzök ahhoz, hogy megmondják a nemét.
2012. szept. 6. 12:17
5/7 anonim válasza:
Az én babámnak 12. hetesen már baba formája volt, úgyhogy addig még van egy kis időd. Nagyon sokat tudnak ők fejlődni egy-két hét alatt is. Sőt nekem a nemét is megmondták, már akkor, és ez azóta sem változott.
28 hkm
6/7 anonim válasza:
nem, nem ilyennek fogod látni, már sokkal nagyobbnak! Én is 9+pár naposan voltam és kb.ilyen képet kaptam, mint te, aztán a 12.uh-n már jóval nagyobb volt, a kis kezei, lábai...kalimpálgattak is :) Más lesz, nagyon gyorsan nőnek ilyenkor.
7/7 anonim válasza:
2. vagyok
Nekem sem a 12 sem a 18 hetesen nem tudták megmondni.
20 hetesen 4d-n is csak egy talán kislányt kaptunk.
28 hetesen már szépen látszott a kis szilvácskája.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!