Akik 30 felett szülnek, tényleg kétszer kell menniük már cukorterhelésre? A 16. és a 24. héten?
Figyelt kérdés
Tegnap a dokim kérdezte, hogy mikor születtem, és mondta, hogy akkor pont megúszom a 16 hetes cukorterhelést, mert nem leszek még 30, amikor megszületik a kicsi. Viszont sógornőm bőven 30 felett van 17 hetes, és még nem volt cukorterhelésen...2013. jan. 25. 16:13
2/11 anonim válasza:
Szia!
Én 9.-én leszek 31 és 07.19.-én fogok szülni (legalább is erre vagyok kiírva).
Egy szóval sem mondta idáig sem a dokim sem a védőnőm, hogy kétszer kéne cukorterhelésre mennem.
A 16. héten megyek pont vissz a nődokihoz, kíváncsi vagyok, hogy fogja-e mondani.
3/11 anonim válasza:
35éves vagyok. 14. Ès 28. héten kellett mennem cukorterhelésre, de nekem azt mondták, hogy azért kell 2szer, mert a nagymamám cukorbeteg volt. 32éves is szültem, akkor is így volt.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a dokim, hogy ez az új szabály...
Egyébként én is 07.19-re vagyok kiírva :)
2013. jan. 25. 16:52
5/11 anonim válasza:
32 vagyok. Nemrég szültem, de nekem csak 1x kellett mennem a 24. héten!
6/11 anonim válasza:
40 éves vagyok,4 hónappal ezelőtt született a 3. babám,de senki nem mondta,hogy 2x kellene mennem.A 2. gyerkőcnél is bőven 30 felett(35 éves voltam) voltam,akkor se merült fel...
7/11 anonim válasza:
Én sem hallottam ilyenről. Már az előzőt is 30 fölött szültem, akkor sem kellett mennem, most pedig a 13. hétben vagyok, és nem mondott ilyet se a doki, se a védőnő.
8/11 anonim válasza:
Hat hónapja szültem,36 évesen. Egyszer kellett mennem cukorterhelésre.
9/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! Nem értem akkor nekem miért mondta ezt az orvosom. Végülis engem nem érint, csak kíváncsi voltam.
De azt mondta, hogy ez új szabály 2013-tól, szóval akik már szültek, az oké, hogy nem kellett kétszer menniük. Aki írta, hogy most 13 hetes, ha kiderül, hogy mégis kell menned kétszer, szólj légyszi!
2013. jan. 25. 18:08
10/11 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi leszek. Az előzőt 35 évesen szültem, és csak egyszer kellett mennem. Most várom a következőt, de eddig még senki nem mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!