Még csak fekve érzem a babám rugdosását! Mikor fogom őt más pozícióban is érezni? Pl. állva?
Figyelt kérdés
Mellső fali a lepény.Ha állok,semmit nem érzek még.21 hetes vagyok.2013. okt. 25. 19:37
1/9 anonim válasza:
Mert még pici,majd érzek még eleget :D
Főképp a 30. héttől.
2/9 anonim válasza:
Eleinte én is csak fekve éreztem olyan 21 hetes koromtól. Aggódtam is, hogy annyira későn éreztem csak meg, de aztán csak megéreztem. És olyan 30 hetesen kezdtem állva, ülve is érezni. Most 38 hetesen érzem már mindenhogyan, fel is szisszenek időnként a boltban sorban állás közben. :D
3/9 anonim válasza:
24 hetes vagyok. Csak fekve és ülve érzem a babámat. Múlt héten zuhanyoztam és akkor kaptam egy-két rúgást, de ez eddig egyszeri alkalom volt :-)
4/9 anonim válasza:
Én a 22.-dik héttől éreztem már állva is. :)
5/9 anonim válasza:
Olyan 18-19 hetesen éreztem először fekve,ülve olyan 23-24 hetesen,most 28 hetesek vagyunk és kb 1 hete érzem állva is,de akkor sem olyan intenzíven mint fekve.
6/9 anonim válasza:
Én csak a 31-32. héttől éreztem állva is, nekem is mellső fali. Ülve határozottan már a 23-24-től, de ezen nagyon szubjektív, szerintem semmiről nem vagy lekésve.
7/9 anonim válasza:
Én 18 hetesen éreztem először,és 19 hetesen készült az első video,2 pici rúgással(fekve) :)
Aztán egyre erősödtek ezek a rúgások,24 hetesen már ülve is éreztem,rá egy-két hétre állva is,és most 28 hetesen már bárhogy fekszem,állok,ülök mindenhogy látom is meg érzem is :)
8/9 anonim válasza:
én 22 hetes vagyok és kb 1-1.5 hete érzem állva,de fekve vagy ülve folyamatosan szinte.Állva ritkán
9/9 A kérdező kommentje:
köszi,már érzem állva én is,csak én is ritkán!
2013. nov. 6. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!