Ma közölte velem az orvos hogy elhalt a babám,10 hetes vagyok és azt mondta kb 8-ik hét körül elhalhatott és jövőhéten menjek be műtétre. Ez normális dolog hogy ilyen sokára rendel be?
Figyelt kérdés
Vagy csak én gondolom hogy azonnal bekellett volna hívjon? 7 hetesen voltam nála volt szívhang minden rendben volt,azóta is nagyon jól éreztem magam,ma mentem vissza és közölte hogy a baba nem él:-( Hogy lehet ezt elviselni?? És normális dolog amit mondott? Volt már valaki így?2008. okt. 2. 20:09
1/14 anonim válasza:
En februarban vesztettem el a babat,nalam egy picit mas volt a helyzet mert mar otthon elment,erosen vereztem,a korhazban mar csak kipucoltak ugymond,de volt egy holgy a szobaban velem aki akkor tudta meg hogy elhalt a baba es rogton bennmarasztaltak,csodalkozom hogy neked ezt mondta az orvos,o is tiz hetes volt,szerintem menj el masik dokihoz surgosen,nem akarlak megijeszteni,de tiz hetesen mar fertozesveszely lehet.
2/14 anonim válasza:
szia!nagyon sajnálom, én is jártam igy csak nekem a harmincnyolcadik héten halt el a baba mint utobb kiderült nekem sem kellet volna egy hétig várni arra hogy megszüljem mert a baba miatt vérmérgezést kaphatam volna igaz akkor nem tudtam rendesen gondolkozni sem ,mivel nekem meg kellet szülnöm a kicsit.Azt tanácsolom hogy mindenképp mennyél el másik orvossal is beszéljél,szerintem nem szabadna ennyit várni főleg ha nem vérzel hanem a magzat benned van még.kitartás és hidd el a következő baba szép lesz és nem lesz gond.
3/14 anonim válasza:
Szerintem nem normalis, hogy csak a jovo heten csinaljak a mutetet. Gondolom a doki arra var, hogy hatha addig megindul nalad a veteles, ami utan ugyszinten vegeznek egy egezsegugyi "tisztitast". Nagyon sajnalom ami veled tortent, sok erot kivanok neked.
4/14 anonim válasza:
Annyira sajnálom ami veled történt!!!sajnos át tudom érezni azt amit te érzel most.velem júniusban történt hogy elhalt a terhességem, igaz még csak 6 hetes volt.mondjuk én be véreztem,magyarázatot sajnos nem tudtak adni az orvosok hogy miért történt meg ez a tragédia!engem már másnap megműtöttek.szerintem is sokára küldött korházba!nehezen,de el lehet viselni!kitartást és fel a fejjel!:(((
5/14 anonim válasza:
én januárban jártam igy 10hetes voltam nekem azt mondta azonal megcsinálja a mütétet de én másnap reggel mentem be mivel semmi nem volt nálam
6/14 anonim válasza:
Szia! Hát szerintem ez nem normális dolog, hogy ennyi ideig ne csináljon semmit ha a magzat elhalt. Én azt tanácsolom, hogy nézesd meg magad egy másik dokival. És nagyon sajnálom a bébit :-( tymy
7/14 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a történteket. Amúgy általános dolog, hogy a műtéteket 1-2 héten belül végzik el.
8/14 anonim válasza:
Azonnal keress egy másik orvost.Nekem idén márciusban kellett megszülni 5 hónapos terhességet,utánna rögtön altatás-kaparás és rá kb.1 hétre jött ki két db méhlepény belőlem.Azt mondták,hogy hatalmas szerencsém volt,hogy magától távozott,mert simán össze eshettem volna és meghalok úgy,hogy nem is gondolják,hogy vérmérgezés!!!
9/14 anonim válasza:
Teljesen átérzem a helyzeted. Én is így jártam, 10 hetesen. Én csütörtökön tudtam meg és következő héten hétfőn mentem be a kórházba, kedden volt a műtét. Gondolom azért vár addig mert nem véreztél, bár nem értem hogy így miért ér rá a dolog. Fel a fejjel, most nagyon rossz, de ettől már csak jobb lehet!! Minden nappal enyhülni fog a fájdalom.
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Rettenetes most az biztos! Holnap reggel megkérdezek egy másik orvost én is kiváncsi vagyok a véleményére. Mindenkinek hasonló jókat kivánok mint ti nekem! Mégegyszer köszönöm!
2008. okt. 2. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!