Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma közölte velem az orvos...

Ma közölte velem az orvos hogy elhalt a babám,10 hetes vagyok és azt mondta kb 8-ik hét körül elhalhatott és jövőhéten menjek be műtétre. Ez normális dolog hogy ilyen sokára rendel be?

Figyelt kérdés
Vagy csak én gondolom hogy azonnal bekellett volna hívjon? 7 hetesen voltam nála volt szívhang minden rendben volt,azóta is nagyon jól éreztem magam,ma mentem vissza és közölte hogy a baba nem él:-( Hogy lehet ezt elviselni?? És normális dolog amit mondott? Volt már valaki így?
2008. okt. 2. 20:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
En februarban vesztettem el a babat,nalam egy picit mas volt a helyzet mert mar otthon elment,erosen vereztem,a korhazban mar csak kipucoltak ugymond,de volt egy holgy a szobaban velem aki akkor tudta meg hogy elhalt a baba es rogton bennmarasztaltak,csodalkozom hogy neked ezt mondta az orvos,o is tiz hetes volt,szerintem menj el masik dokihoz surgosen,nem akarlak megijeszteni,de tiz hetesen mar fertozesveszely lehet.
2008. okt. 2. 20:17
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
szia!nagyon sajnálom, én is jártam igy csak nekem a harmincnyolcadik héten halt el a baba mint utobb kiderült nekem sem kellet volna egy hétig várni arra hogy megszüljem mert a baba miatt vérmérgezést kaphatam volna igaz akkor nem tudtam rendesen gondolkozni sem ,mivel nekem meg kellet szülnöm a kicsit.Azt tanácsolom hogy mindenképp mennyél el másik orvossal is beszéljél,szerintem nem szabadna ennyit várni főleg ha nem vérzel hanem a magzat benned van még.kitartás és hidd el a következő baba szép lesz és nem lesz gond.
2008. okt. 2. 20:20
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem normalis, hogy csak a jovo heten csinaljak a mutetet. Gondolom a doki arra var, hogy hatha addig megindul nalad a veteles, ami utan ugyszinten vegeznek egy egezsegugyi "tisztitast". Nagyon sajnalom ami veled tortent, sok erot kivanok neked.
2008. okt. 2. 20:21
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Annyira sajnálom ami veled történt!!!sajnos át tudom érezni azt amit te érzel most.velem júniusban történt hogy elhalt a terhességem, igaz még csak 6 hetes volt.mondjuk én be véreztem,magyarázatot sajnos nem tudtak adni az orvosok hogy miért történt meg ez a tragédia!engem már másnap megműtöttek.szerintem is sokára küldött korházba!nehezen,de el lehet viselni!kitartást és fel a fejjel!:(((
2008. okt. 2. 20:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
én januárban jártam igy 10hetes voltam nekem azt mondta azonal megcsinálja a mütétet de én másnap reggel mentem be mivel semmi nem volt nálam
2008. okt. 2. 20:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát szerintem ez nem normális dolog, hogy ennyi ideig ne csináljon semmit ha a magzat elhalt. Én azt tanácsolom, hogy nézesd meg magad egy másik dokival. És nagyon sajnálom a bébit :-( tymy
2008. okt. 2. 21:02
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon sajnálom a történteket. Amúgy általános dolog, hogy a műtéteket 1-2 héten belül végzik el.
2008. okt. 2. 21:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal keress egy másik orvost.Nekem idén márciusban kellett megszülni 5 hónapos terhességet,utánna rögtön altatás-kaparás és rá kb.1 hétre jött ki két db méhlepény belőlem.Azt mondták,hogy hatalmas szerencsém volt,hogy magától távozott,mert simán össze eshettem volna és meghalok úgy,hogy nem is gondolják,hogy vérmérgezés!!!
2008. okt. 2. 21:06
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen átérzem a helyzeted. Én is így jártam, 10 hetesen. Én csütörtökön tudtam meg és következő héten hétfőn mentem be a kórházba, kedden volt a műtét. Gondolom azért vár addig mert nem véreztél, bár nem értem hogy így miért ér rá a dolog. Fel a fejjel, most nagyon rossz, de ettől már csak jobb lehet!! Minden nappal enyhülni fog a fájdalom.
2008. okt. 2. 21:19
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Rettenetes most az biztos! Holnap reggel megkérdezek egy másik orvost én is kiváncsi vagyok a véleményére. Mindenkinek hasonló jókat kivánok mint ti nekem! Mégegyszer köszönöm!
2008. okt. 2. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!