Ma közölte velem az orvos hogy elhalt a babám,10 hetes vagyok és azt mondta kb 8-ik hét körül elhalhatott és jövőhéten menjek be műtétre. Ez normális dolog hogy ilyen sokára rendel be?
szia nekem az elmúlt 9 hónapban már két ilkyen műtétem volt de én nem birtam kivárni azt az egy hetet amit a doki mondott hogy majd akokr megműttenek mi pápa mellett lakunk és a doki 10 nap múlva rendelt vissza műtétre erre mi fogtuk magunkat és átmentünk győrbe ugyanis ott szültem a két lányomat és a doki azt mondta akkor hogy másnap megműtt menjek be és délután 3-kor már otthon is voltam,ha megvártam volna azat az egy hetet akkorbiztos hogy beleőrülök, mert abban a hitben hagyott a doki vagyis én azt gondoltam azért vár egy hetet még mert hátha valami csoda történik de aztán nem
nagoyn sajnálom ami veld történt és teljesen együtt tudok veled érezni,nagyon enhéz időszak következik a férjedre nagy szükséged lesz most, beszéljétek meg és ne fojtsd el a z érzéseidet mert az nagoysn rosszul tud elsűlni az elsűlni
Szerintem pedig nem probléma, ha nem azonnal csinálják meg a műtétet. Nekem is volt ilyen sajnos, azt mondta a dokim, hogy két választás van ilyenkor: műtét, vagy megvárni, amíg magától eltávozik, merthogy egyszer el fog, az biztos. Ő a műtétet javasolta. Következő terhességemmel másik dokihoz mentem, mondtam neki, minden héten szeretnék uh-ra jönni, hogy tudjam biztosan, hogy él. Erre azt válaszolta, higgyem el, felesleges, és különben sem probléma, ha később derül ki az elhalás.
Egyébként is ha belegondolsz, általában 7-8 hetesen végeznek egy 0. uh-t, utána sokan csak a 12. héten mennek megint. Ez alatt pedig sok minden megtörténhet.
A másik orvos is végezzen ultrahangot, én megcsináltatnám, hallottam már olyanról is, hogy valakinek tévesen mondták ezt, nincs rá sok esély, de biztos, ami biztos.
Nagyon sajnálom, ami történt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!