Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama aki terhessé...

Van olyan kismama aki terhessége alatt végezte el a főiskolát nappali tagozaton?

Figyelt kérdés

Sokat hiányzott az órákról?Tanárok ezt hogy fogadják?

13 hetes kismama vagyok

2010. febr. 14. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik csoporttársam várt babát, és már a másodikat. Nem hiányzott többet az elfogadottnál, bár nálunk az előadásokra nem volt kötelező bejárni, csak a gyakorlatokra. Mindenki örült, amikor látta, nem volt semmi gond ezzel...
2010. febr. 14. 18:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem is a gyakorlatokkal vannak a gondok (pl.kémia)

Az utolsó félévben sokat tettek be.

köszi a választ.

2010. febr. 14. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem hiányoztam, pedig eüs vagyok elvileg hivatkozhattam volna arra hogy elkaphatok ezt azt gyakszi közben de nem hivatkoztam. Végigjártam ugyanúgy, néha kimentem a mellékhelyiségbe (sajnos nagyon hányós voltam a fiammal).

Aztán ez a 12.hét után elmúlt szerencsére és "együtt " 2in 1 államvizsgáztam nagy pocival a babámmal.:)

2010. febr. 14. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a tesom volt terhes, egy főiskolára jártunk, egy szakra. És barátnőm is, aki akkor a csoport társam volt.6 hónaposan államvizsgázotak, nagy pocival ami szerintem előny, mert egy kismamát nem fognak meghúzni, az tuti. Amúgy nem hiányoztak egyáltalán, bár nálunk az előadásokra nem volt kötelező bejárni, csak szemináriumra.
2010. febr. 15. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!