Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetesen hüvelygomba 'kezelet...

9 hetesen hüvelygomba 'kezeletlenül'?

Figyelt kérdés
9hetes kismama vagyok, hüvelygombával kűzdök, a dokim azt mondta kenjem canestennel ő a 12.hétig nem szivesen ír fel kúpot csak ha nagyon muszáj. Ezt 2hete mondta azóta néha iszonyatosan szenvedek annyira viszket, ég, csíp :( de nem merek feliratni semmit, mert megijesztett a doki 'csak ha nagyon muszáj' mondata. Másnál se szivesen írtak fel kúpot a 12.hét előtt? Mivel kezeltèk?
2015. márc. 6. 21:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tudod, ebben az az érdekes, hogy tőlünk nyugatabbra a metamizol hatóanyagú gyógyszerek is be vannak tiltva, nálunk néhány éve vénykötelessé tették, ugyanakkor vény nélkül lehet hozzájutni a sokkal több mellékhatással bíró, és veszélyesebb egyéb hatóanyagú fájdalomcsillapítókhoz. Ja, és épp az Algopyrin az a gyógyszer, amit teljes lelki nyugalommal ajánl minden orvos terhesség alatt, miközben a hatóanyaga odaát már régóta feketelistán van.

De azért kösz az infót! :)

2015. márc. 7. 01:31
 12/15 anonim ***** válasza:
olaszorszag: en 6 hetesen 10 nspos kup-kurat kaptam. ki is kezelt! en nem birtam megmaradni a bugyimban az ego erzestol!
2015. márc. 7. 09:28
 13/15 anonim ***** válasza:
szia nekem 5hetesen jött ki..a doki azt mondta,hogy semmiképp nem ad kúpot, kezelni a 12.héttől fogjuk és előbb (kihangsúlyozta) semmit nem lehet a hüvelybe dugni,a baba fejlődése érdekébe..én is megijedtem,hogy nem e baj,de utána olvastam zárt méhszájnál nem lehet baj...a gomba nem száll fel...de kezelni kell csak nem az első trimeszterbe...én mindenképp a dokimra hallgatok ő tudja ő ért hozzá,annyit mondott hogy kivülről nyugodtan kenhetem canesten krémmel de ne kerüljön a hüvelybe...nnyugodj meg nem lesz semmi baja a babádnak, védve van ott bent :)
2015. márc. 7. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló vagyok, csak a pontosítás kedvéért, nem patkányméregről szól a cikk,hanem csótányméregről, vagyis egy nem melegvérű állat ellen. Késő volt már és a méreg miatt rögtön a patkányra asszociáltam :-).
2015. márc. 7. 16:31
 15/15 anonim ***** válasza:
#11-es: akkor az alapján amit írsz, nyugaton minden feketelistás... míg nálunk vénnyel vagy vény nélkül meg lehet ezeket kapni.
2015. márc. 7. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!