A hüvelygomba okozhat a magzatnál károsodást illetve elhalást?
Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 15:28
1/5 anonim válasza:
Erről még nem olvastam semmit. Felszálló bakteriális fertőzésekről olvastam ezt.
2/5 anonim válasza:
Nem igazán, kivéve ha sokáig elhúzódik vagy kezeletlen. Sok nő (én is) végig hüvelygombával küzd a terhessége alatt, de ha kezelve van akkor semmi bajt nem okoz. Amíg a méhszájak zárva vannak addig a fertőzések nem jutnak el a babához, szülés előtt kb. 35 héten vesznek kentet és ha abban fertőzést találnak kikezelik, ha nem sikerül akkor császár vagy szülést követően a baba antibiotikumot kap (fertőzéstől függően van császár vagy gyógyszer) A lényeg, hogy kezelve legyen a kismama, mert akkor semmi gond nem lesz.
3/5 anonim válasza:
Nem okoz n tud feljutni,nekem is van valoszinu terhessegm vegeig lesz allandoan kupozok:(probaljuk kikezelni d ugy nez ki vissza fog jonni rendszeresen..de megbizom az orvosokban es azt mondta semmi baj!
4/5 anonim válasza:
én is aggódom e miatt,mert durva gombám van mióta terhes vagyok. nemterhesen is gyakran van sajnos, de ilyenkor szörnyű. viszont a doki engem is megnyugtatott,h. nem lesz semmi baj.
5/5 anonim válasza:
Ha jársz rendszeresen terhesgondozásra, akkor valószínűleg kezeli a doki kúppal. Nekem végig volt, a kúp csak szinten tartotta. Az orvosom szerint ez ilyenkor normális, de persze tenni kell ellene. Kérdésedre válaszolva, semmilyen károsodást vagy elhalást a gomba nem okoz. Főleg ha zárt a méhszájad, eleve nem kell aggódnod emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!