37+4 hetesen hüvelygomba?
Figyelt kérdés
Másfél napja viszket a hüvelybemenetnél, feltételezem gomba lesz. Folyás ugyanolyan, mint eddig. Csütörtökön kéne dokihoz mennem. Ráérek addig, vagy menjek sürgősen? Kezeljem canestennel, vagy várjam meg az orvosi utasítást?
Babának lehet tőle baja?
Ti hogy csinálnátok?
2014. júl. 22. 08:41
1/3 anonim válasza:
Nekem is sokszor visszatért a gomba az egész terhességem alatt, pedig se előtte, se utána nem volt ilyen gondom. A helyedben én felhívnám az orvost, nem várnék. Én mindig gyógyszertári bóraxos kúpot kaptam, szerintem te is inkább a dokival írass egy receptet, az a biztos.
Amúgy a babának nem lesz baja, amiatt ne aggódj, de kezeltesd!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Beszéltem a védőnővel, azt mondta, hogy ami van itthon nemrég vásárolt Canesten kombiból kenőcs, azt külsőleg használjam és csütörtökön, mikor amúgy is mennék, ír fel valamit az orvos.
2014. júl. 22. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!