Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, anyukák! Hol vásárol...

Kismamik, anyukák! Hol vásároltok a babának? Új ruhácskába öltöztetitek az első hetekben? Babakocsit hol veszitek? Vagy kaptok?

Figyelt kérdés

Én szeretném újba, legalább 1-2 hónapos koráig. Nemtudom miért, ez most a legújabb heppem. Én is szívesebben veszek fel új ruhát... Nem vagyok gazdag és prűd sem.

A kis rugdalózókat hol veszitek? Olyat pl. sehol nem láttam, ami ujjatlan, pedig nekem nagyon olyan kéne.

A babakocsink azonban biztos nem lesz új, de nem tudom hol keressem. Teszvesz-vatera nem jó, mert jobb lenne látni előtte milyen, hogy mozgatható, stb.

2010. febr. 14. 18:08
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Hol van kenguru? Az egy márkabolt, vagy típusa a ruginak?
2010. febr. 15. 16:14
 22/31 anonim ***** válasza:
58%

12.05! Remélem téged mindenki lepontoz! Kit cigányozol de büdös paraszt! Az én gyerekemnek sincs levett büdös ruhája!!Képzeld, hogy van aki felhúzza! Ha téged ennyire érdekelnek a pontok az jó , mert én le foglak pontozni!!

1 hónapos kislány anyukája!!

2010. febr. 15. 17:02
 23/31 anonim ***** válasza:
38%
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Mekkora paraszt! Egy ilyen barombnak, hogy lehet gyereke! Sajnálom szegényt! Hiába adsz rá új ruhát te tapló, semmit nem ér ha ekkora köcsög anyja van!
2010. febr. 15. 17:06
 24/31 anonim ***** válasza:
62%
A Kenguru egy magyar márka és áruházlánc, Budapesten és vidéken is vannak üzleteik. www. kengurukid. hu
2010. febr. 15. 20:07
 25/31 anonim ***** válasza:
41%
na megjelentek a parasztok.szánalmas.kérdésre válaszolva.én mindent a tescoban fogk megvenni,már voltunk párommal körülnézni.mindent meglehet ott veni.a ruháktól a plédig.az ágyneműtől a törölközőig,mindent meg lehet ott venni,és nagyon olcsó minden.a bababolti árak töredéke,és jó minőségüek.a babakocsit bababoltban veszem meg.
2010. febr. 15. 21:18
 26/31 A kérdező kommentje:

A tescoban nagyon jó minőségűés gyönyörű ruhácskákat vettünk, azonban van 3 sor kislány, fél sor kisfiú ruházat. A rugdalózókat, bodykat ott vettük, illetve 145 forintért előkét, 2.000 Ft-ért együttest, amiben van rugi, body, sapi, kiskesztyű.

Az auchanban van most új babaruha részleg, viszont a corában nem láttam olyan minőségűt, amilyet vártam. Kiegészítőket, mint cumisüvegkészlet, Avent ott vettük 5.990-ért, máshol akciósan annyi.

2010. febr. 15. 21:50
 27/31 anonim ***** válasza:
60%

tegnap 19:42 vagyok.

A tescoban én 1800ft-ért vettem 3db-os pamut rugit(ami a 26fokos panelban tökéletes).Nem lehet agyonmosni.Mosom-mosom és semmi baja.Előkét mi 270ft-ért vettünk,nagyon aranyosak,de nem vízhatlan a hátoldala,amire pocakosan nem is gondoltam:) ma már tudom,csak napközben jó nyálzás ellen védeni a ruháját.Etetésnél nem praktikus(legalábbis nekünk).

A lepontozósoknak és arra reagálóknak csak annyit: miért nem írtok ki külön kérdést erre a célra?Ott aztán anyázhatnátok egymást!

És köszi hogy én is le lettem pontozva!De miért is???

2010. febr. 15. 22:40
 28/31 A kérdező kommentje:

A pontozásra visszatérve, nem állok valami jól, talán 91%-os vagyok, de ez akkor csappant meg, amikor leírtam a véleményem a neveléssel kapcsolatban. Ami az én véleményem, nem másé. :) Egyébként itt nem egy ember pontozgat, mert ahogy látom, alig van olyan válasz, ami 50-nál hazsnosabb lenne. Részemről minden választ köszönök. Megnéztem a kengurut is, sajnos elég drága, de sebaj. :( Remélem lesz a tescoban rövid ujjú rugdalózó is, mert azok tényleg jó minőségűek.

Az előkére, hogy nem vízhatlan a hátulja, nem is gondoltam, de milyen igazad van! :D

Jó előkéket, hálózsákot (átmenetit) az IKEA-ban láttam. Mi ott vesszük a kiságyat is, a legolcsóbbat, 7.990-ért. 60x120-as, sajnos csak az fér be a szobánkba. Nem tervezzük sokáig abban altatni a babát, de a következő adag ágyat is kinéztük neki. Jók ott az etetőszékek is, a törülközők és a kiskád is höhejesen olcsó.

Ágynemű is onnan lesz, de mivel nyári baba lesz, így nagy takarót ráérünk ősszel venni, addig elég a hálózsák meg a kis pléd.

2010. febr. 15. 23:11
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem kell foglalkozni a pontokkal, semmit nem jelentenek. Engem az oltással kapcsolatban vittek le. De nem érdekel mert nem pontokat gyűjtök, hanem megpróbálok a kérdésre válaszolni saját tapasztalat alapján,mert ez az oldal ezért van. Az Ikea nagyon jó.Én is ott vettem sok mindent és hiába olcsó nagyon jó minőségű. Egyedül a textil pelenkával volt gondom,(a 3-as csomag amiben 1 fehér és 2 mintás van) Megvettem, hazahoztam, kimostam és a szegély felbomlott. Lehet, hogy pont rosszat kaptam ki és egyébként nincs vele gond. Szeretni fogod az ott vett cuccokat. Én az ágyat sem cseréltem ki. 2,5 évig használtam és nem volt vele gond.
2010. febr. 16. 07:34
 30/31 A kérdező kommentje:

Igaz, le a pontokkal. :) A textilpelust az auchanban vettük, 750 Ft volt 4 db, és még ugyan nem használtuk, de kibontottunk egyet és jónak tűnik. :)

Sokmindent veszünk az IKEA-ból magunknak is, és tényleg jó. Kár, hogy babakocsija nincsen. :)

2010. febr. 16. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!