Kismamik, anyukák! Hol vásároltok a babának? Új ruhácskába öltöztetitek az első hetekben? Babakocsit hol veszitek? Vagy kaptok?
Én szeretném újba, legalább 1-2 hónapos koráig. Nemtudom miért, ez most a legújabb heppem. Én is szívesebben veszek fel új ruhát... Nem vagyok gazdag és prűd sem.
A kis rugdalózókat hol veszitek? Olyat pl. sehol nem láttam, ami ujjatlan, pedig nekem nagyon olyan kéne.
A babakocsink azonban biztos nem lesz új, de nem tudom hol keressem. Teszvesz-vatera nem jó, mert jobb lenne látni előtte milyen, hogy mozgatható, stb.
Mi voltunk a brendonban is nézelődni,mert tényleg csodaszép dolgok vannak ott csodaszép árakon!
Majd a neten böngésztem boltok,kelékek,akciók után.Találtam is 1-2 boltot ahonnan mindent beszereztünk.Nem tudom merre laksz,ezért lehet nem sokat segítek,de leírom mit honnan vettünk.
www.babaholmiolcson.hu : kombi kiságy(kókusz matrac,ágynemű),babakocsi hordozóval,cumisüveg és szinte minden apróság.Itt kaptunk egy vastag puha kistakarót ajándékba!
www.babyoutlet.hu : minden ruhát itt vettünk.Brendon-os tipegők,bodyk,forgó zenélő,stb.Itt kapsz ujjatlan felül és lábközt patentos rugikat.Ezeket én is imádtam.Ugyan azokat a brendonos rucikat tudod megvenni sokkal olcsóbban mint a brendonban.Azt mondják,mert valamiért értékcsökkentek(kifutó modell-ami baromság mert ugyan azokat láttam a B.-ban is-vagy van valam i hibája-ezt sem tapasztaltam)
Az én kisfiam 4hónapos de mindig az outletbe megyünk és a tescoban is vannak disney-s dolgok nagyon jó áron.remélem segítettem:)
C&A-s bodyk gáz minőségek,2x mosom és totál kinyulik,a tescos sokal jobb(sztem.)
Vetem már turiban s cuccokat(Next,Gap)amiröl nem mondani meg hogy volt gyereken,és a cimkén se látszik h mosták volna(nem mindegy melyik turiba megy az ember!!!!:)))
Szoval ha ugy gondolod legyen uj minden,de n vedd meg az elsö "cukirucit",lehet máshol ugyanezt féláron megkapod.
simán újba öltöztettem míg pici is volt, dehogy adok rá használtat! A brendonba egyszer elmentük, hát én jót röhögtem az áraikon, szerintem nagyon nem érdemes ott vásárolni! Amit ők 12.000-ért adnak szopipárnát, 3500ért megvettem a teszveszen újonnan, egy csajszi varrja őket.
Anyósom a nagy turimániás, vett is csomó cuccot a kislányomnak, de nem fogom ráadni akkor sem ha Gucci, vagy Ralph Lauren...
a kisfiam két és fél éve csak új ruhácskákba öltöztettem, csak elvétve volt rajta használt
a nagyobb családon belül ő az első fiú unoka, tehát nem volt kitől örökölni
két héten születik meg a kislányunk az ő ruhatára kimondottan használt ruhákból tevődik össze, mert negyedik lány unoka, és mindenki idecipelte az elrakott ruhácskákat, kb: 10 zsák ruhát kaptunk, 50-92 méretben, tehát kétéves koráig nem kell ruhát venni neki (elméletileg)
azért a kórházból hazajövő ruhája új lesz, de a bátyja overallja lesz fölötte
sztem nincs gond a használt ruhával sem, hiszen nem teszik tönkre,
ha kimosod-vasalod nem szed össze semmit
Én is szívesen vásárolnék csak újat, és vettem is sokat. Amerre csak járok megveszem ami a legjobban tetszik, de én is kaptam néhány zsák holmit az öcsémktől, mind nagyon szép állapotban, és persze, hogy viselni fogja a babánk. Engem is bánt, hogy nem tudunk új babakocsit venni, mert max 100.000 tudunk rászánni, és Jane matrix-ost szeretnénk.
A kiságy az lesz ami az enyém volt, ennek még örülök is.
Engem is érdekelne, hogy ki pontozgat lefele mindenkit és MIÉRT? Ennyire nem tudjuk elfogadni más ember hozzáállását? Ez bocs, de annak a szegénységi bizonyítványa, aki lefele pontozgat.
Amikor még csak terveztük a babát, akkor mondtam férjemnek, hogy nem fog semmibe kerülni, 8 helyről kapounk kisruhákat, egy újszülött nem tudja elhasználni, stb. meg max. egyszer volt a kisbabán sok holmi...
Aztán jött ez a hülyeségem, hogy az első garnitúra ruhácska legyen új. Ennyi.
Nekünk a Kenguru rugdalózói jöttek be nagyon, ott sok az ujjatlan, és nem csak plüssből készítenek, ami nyáron nem jó semmire. A Brendonosok mindig idétlenül lógtak szegény gyereken.
Body-t is vettünk a Kenguruban, de a Tescóst is nagyon szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!