Pólyába teszitek majd a picit az első napokban, hónapban? Hogyan öltöztetitek fel a pólya alatt?
Tudom hülye a kérdés de most épp ez a legnagyobb problémám,hogy nem e hiányzik neki esetleg még vmi ha melegen kell öltöztetni alatta.Köszi a válaszokat.
36+4 hetes kismami
Én nem vettem pólyát, mert a kórházban nem azt adtam a gyerekre, amit akartam. Ott minden gyerek angolpólyában volt, ami ugye nem tart semmit. Ott viszont annyira megszoktam azt, hogy kell megfogni, hogy otthon már nem volt szükségem rá.
De szerintem nem kell túlzásba vinni az öltöztetést, úgyis menet közben fogod látni, hogy mennyi ruha lesz elég alá. Nyilván ha tiszta víz a tarkója egy pár perc után van látványosan reklamál, akkor melege van. Tudni fogod, ne aggódj!
Nekünk van pólyánk, és fogom is használni. Jó dolog, csak nem szabad túlzásba vinni, ortopédiai okok miatt.
Mivel nagyon vastag, csak kombidresszt adok majd alá valószínűleg.
Január végén lesz esedékes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!