Első babás anyukák! Ti nem paráztok azon hogy vajon megfelelően öltöztetitek-e a babát? Ahogy sétálunk én úgy érzem, hogy néha alul öltöztetem, a többi babát nézve, vagy éppen túl.
Jaj, dehogyisnem. :D
Tegnap is szegénykémet úgy beöltöztettem, hogy melege volt. De én féltem, hogy fázni fog. Sose tudom mit adjak rá. így most már dupla idő a készülődés. Először az, hogy én mit vegyek fel, aztán a következő dilemma, hogy a kisasszonyra mit adjak. :D Apa már teljesen ki van, csak ennyit mond sóhajtozva: "nőőők"... :D
4 hónapos kislány anyukája
Mintha én írtam volna a kérdést! Nekem a sapka a legnagyobb dilemmám: a többi gyereken soha nincs, az én lányomon meg mindig! :)
Aztán azzal érvelek, hogy még csak 4 hónapos, a többiek meg nagyobbak. A másik, ami miatt nehéz, hogy szülés óta nagyon fagyos vagyok, akkor is vacogok, mikor mások izzadnak. Szóval nem egyszerű :)
Sűrűn nézegetem a nyakát, hátát, és az alapján szoktam dönteni.
Pont ezen gondolkoztam: holnap vendégségbe megyünk, kötényruhácskát adnék rá harisnyával meg hosszú ujjú bodyval, de vajon elég lesz-e? Igaz a kocsiban meleg van, a babakocsiban meg van vastag takaró :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!