Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20. hét körüli kismamák,...

20. hét körüli kismamák, nektek is szokott fájni a hasatok? Normális?

Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy fáj? Leírná pontosabban?

Ha csak kellemetlen, szúr, feszít, esetleg mensi szerű görcsöket érzel, akkor az a méh növekedésével függ össze, és ez természetes.

Ha görcsölsz, nagyon fáj, akkor pedig el kell szaladni dokihoz, hogy megnézzen!

2015. márc. 6. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem nagyon sokat fáj! és nem tudni mitől. napi 4 adag magnéziumot szedek (azt a fajtát amit úgy kevernek ki) attól kicsit jobb, de még úgysem az igazi!
2015. márc. 6. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
22 hetes vagyok, nekem is sokat faj, olyan menzis gorcs szeru, de neha kifejezetten kellemetlen, nem enyhe fajdalom. Hetfon voltam dokinal, eleve ravagta, h ez tok normalis, de alaposan meg is vizsgalt, es minden rendben van, tehat tenyleg nincs semmi gond :) azt mondta szedjek tobb magneziumot, lassan mar kiloszam eszem azt a rohadt bogyot :DDD
2015. márc. 6. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:

a heves görcs, főleg ha vérzéssel jár, nem normális. A tompa fájdalom normális, a szalagok nyúlása okozza.

Én kb 20. hetes voltam, mikor KRESZ tanfolyamra jártam...8 óra ülés a munkahelyen, és még 3 a tanfolyamon...a nap végére úgy fájt a hasam, hogy a hazafelé vezető 40 perces vonat úton inkább álltam, hiába erőszakoskodtak hogy üljek le, annyira nem birtam már ülni, mert húzodtak alul a szalagok.

2015. márc. 6. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!