Kismamák, nektek szokott ilyen pánikszerű rohamotok lenni?
23 hetes kismama vagyok, 2-ik babámat várom. Ugyan úgy mint ahogy az első terhességem alatt volt, a 20-ik héttől magas a vérnyomásom. Ez nálam úgy érezhető, hogy hirtelen, vagy érezhetően gyorsan rámjön egy olyan pánikszerő dolog, hogy szapora lesz a pulzusom, gyorsan veszem a levegőt és gyorsan le kell ülnöm. legtöbbször álló helyzetben jön rám, vagy amikor gyalogolok. pedig nem sietek, nem kapkodok, és már szedek gyógyszert is (Dopegyt). Néhány napja vásárlás közben jött rám és az egyik boltban megkértem, hogy had ülhessek le, mert menten összeesek. Láttam magam a tükörben, tiszta sápadt voltam és izzadtam mint egy versenyló.
Biztos hogy a vérnyomással kapcsolatos, de érdekelne hogy nálatok volt-e ilyen.
szija nekem is szokott lenni én mondjuk évek óta küzdök ezzel gyógyszert is szedek de most terhesség alatt még jobban előjött.
nálam a frontok hozzák nagyon elő.tegnap nem egy ilyen erős szívdobogós pillanatom volt olyankor mély levegő relaxálok iszom vizet és pár perc mulva jobb lesz.
lényeg hogy ne lohold bele magad.maradj nyugodt mikor elkezdődőik a pánik tudd hogy pár perc és jobban leszel.
ezzel elkerülöd a további rosszul léteket.nagyon fontos hogy maradj észnél én az elején nem egyszer el is ájultam..meg kell tanulni kezelni.de nálad sztem nem ilyen komoly a dolog:):)
nyugii és Boldog Babavárást
Ezek szerint nem vagyok egyedul ezzel a dologgal.
Erdekes, hogy csak terhesen van ilyen es ugyan ugy az 5-6 honapban. Persze foleg a vernyomasommal van kapcsolatban.
Mindig van nalam viz es ha erzem, hogy "kozeleg", akkor mar keresem hova ulhetnek le. Igy hogy szedem a dopegitet, jobb a helyzet, megelozom hogy roszabb legyen.
Remelem elmulik majd amikor megszulok.
Koszonom hogy irtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!