Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak! Ki hogyan szokott...

Kismamak! Ki hogyan szokott le a cigirol mikor megtudta hogy terhes?

Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 11:51
1 2
 1/12 Jégtánc ***** válasza:
100%
Letettem simán.
2013. febr. 28. 11:54
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon egyszerűen!

Mikor pozitívat teszteltem, kidobtam a cigit, öngyujtókat, és nem gyújtottak rá!

Akarat erő az egész!

Tudni kell lemondani a cigiről a gyermekért!

Ha ez nem megy, akkor az a nő nem Anyának való!

Nem tudtam volna magamnak begbocsátani, ha a cigi miatt baja esik a babámnak, fogyatékos lesz, vagy bármi

2013. febr. 28. 11:55
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Én sosem dohányoztam, de a környezetemben láttam, hogy ki hogy tett... Rokonom már a baba tervezésekor letette, igaz nehéz volt, de meg bírta állni, hogy rágyújtson. legtöbben akkor tették le, amikor megtudták, hogy terhesen. Egy 20 éves ismerősöm nem bírta csak letenni, mondjuk ő 3 hónaposan tudta meg, hogy babájuk lesz, nem is nagyon érdekelte a dolog. Neki a babája igaz, hogy időre, de nagyon kis súllyal született.
2013. febr. 28. 11:58
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
A poz. teszt után egyik pillanatról a másikra.
2013. febr. 28. 12:00
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
A pozi teszt láttán annyira beijedtem, hogy elszívtam egy szálat. Utána esett le, hogy ez nem igazán tesz jót! Mindent dobtam a kukába!
2013. febr. 28. 12:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megláttam a pozitív tesztet, nem volt kérdés, hogy búcsút intek a ciginek. Nem volt könnyű, sokszor éreztem azt, hogy most szükségem lenne egy szál cigire, se soha nem vitt rá a lélek, hogy rágyújtsak. Ahhoz túlságosan féltettem a fiamat. Ha elgyengülsz esetleg, mindig arra gondolj, hogy ez rosszat tesz a babádnak, és az ő egészsége a legfontosabb. Ez majd erőt ad. Igaz, mikor abbahagytam a szoptatást visszaszoktam, de csak kint az erkélyen dohányzom. Ha a férjem itthon van, kizár az erkélyre, ha ketten vagyunk a fiammal, csak akkor cigizek, ha alszik. Nem olyan nehéz megvárni a cigivel, míg elalszik, egész megszoktam, hogy csak délután 2 óra hosszát, vagy este 8 után gyújthatok rá. Igaz akkor rögtön 2 szálat is elszívok, na ez akkorra löket, hogy utána tuti 1 órán át nem hiányzik a nikotin.
2013. febr. 28. 12:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
pozi teszt előtt 2 nappal megundorodtam tőle, nekem is fura volt, mert szerettem cigizni. azóta eszembe se jutott.
2013. febr. 28. 12:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az elején még nem is tudtam hogy terhes vagyok.Akkor volt fura mikor rosszul lettem a cigitől,szédültem tőle,hányingerem lett.Ilyen még soha nem volt.El is mentem az orvoshoz,akkor derült ki hogy 8 hetes voltam.Utánna egyből le is tettem.
2013. febr. 28. 13:17
 9/12 anonim ***** válasza:
93%
Mikor pozi lett a tesztem pár szálat még el szivtam és azota nem gyujtotam rá elötte meg 15évig szivtam...
2013. febr. 28. 16:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A pozi teszt előtt már nem esett jól és nem is gyújtottam rá többet. :)

Kitartást a leszokáshoz! :)

2013. febr. 28. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!