Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak! Ki hogyan szokott...

Kismamak! Ki hogyan szokott le a cigirol mikor megtudta hogy terhes?

Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 11:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hajnalban teszteltem, pozitív lett, és nem is gyújtottam rá azóta. A cigik mind megvannak, ráadásul szem előtt, de nem érdekel. Majd eladom a rokonomnak, mert sajnos (én huelye) nem kevés pénzt költöttem rá. :S :) Férjem is kevesebbet szív, elvonul messzire az udvarra, ha rágyújt. :D
2013. márc. 1. 12:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi nem terveztunk babat,de mikor nem jott meg es pozitiv lett a teszt,eldontottem,hogy nem gyujtok ra tobbet,igy attol kezdve,hogy tudtam ,hogy babat varok egy szalat sem szivtam el.

Korabban eros dohanyos voltam,napi 1,5 dobozzal elszivtam,es hiaba probaltam leszokni,sosem volt hozza eleg akaraterom,most viszomt olyan siman ment,hogy en is meglepodtem,abszolut nem hianyzik,biztosan azert,mert most valoban eros a motivacio.

A ferjem is letette,abban a percben,mert mi egy erkely nelkuli,3. emeleti lakasban lakunk es nem akart mellettem fustolni,illetve ugy gondolta,hogy ha le is megy az utcara cigizni,akkor is esetleg erosebb nekem a kisertes,mert ugye fogyozni is nehezebb ugy,ha latod,hogy a masik a kedvenc edessegedet eszi :-)

En mindenkinek sok sikert es kitartast kivanok a leszokashoz,probalj nassolni valami gyumolcsot,az meg egeszseges is,meg ragozni,hatha segit es gondolj arra,hogy ezt a babadert teszed,akiert elete folyaman ennel nagyobb aldozatokat is hozol majd.

2013. márc. 15. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!