Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+5 hetes terhesen nincs...

6+5 hetes terhesen nincs szívhang van még rá esély?

Figyelt kérdés

Sziasztok az a kérdésem lenne hogy van még esély hogy legyen szívhang szerintetek az orvosok semmit nem mondanak?

Hétfőn voltam a nődokinál az ultrahang alapján mondta hogy nincs szívhang.Beutalt a kórházba még az nap bementünk megvizsgáltak uh- ot nem csináltak és azt mondták másnap reggel menjek vissza megultrahangoznak és ha még mindig nincs szívhang akkor utána meg is műtenek ez csak nekem furcsa, hogy ilyen hamar már műteni akartak? Én nem vállaltam a műtétet, mert még reménykedünk hátha elkezd verni a pici szíve pénteken kell vissza menni és akkor minden kiderül nagyon félek!

2015. márc. 5. 13:17
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nagyon reménykedünk benne csak azért elégé padlóra tettek, hogy már másnap véget is vettek volna a dolognak ha hagyom magam.
2015. márc. 5. 15:25
 12/28 anonim ***** válasza:

Folyt:

Illetve az is fontos, hogy embriót sem lát, vagy baba van, "csak" szívhang nincs?

2015. márc. 5. 15:26
 13/28 anonim ***** válasza:

6+3 napos terhesen csináltak nekem hasi UH-t, és nem láttak szívhangot. Egy hét múlvára visszarendelt az orvosom, hogy "mindeképp látni kell a következő héten!". Én is jól beparáztam, mondhatom. :( Főleg, mivel ő kézi vizsgálat alapján már 7-8 hetesnek sejtett, de tudtam, hogy csak 6+3 hetes vagyok, mert követtem a ciklusomat elég rendesen. Ráadásul hosszú ciklusaim voltak, így tudtam, hogy a baba talán még 6+3 hetesnek sem kell, hogy megfeleljen...

Szerencsére a következő héten már volt szívhang, és ráadásul hüvely uh-on nézte (elsőre nem tudom, miért nem akarta...vagyis tudom, mert ugye idősebbnek gondolta a terhességet..)

Szóval ne aggódj! Ezt meg végképp nem értem, hogy ilyen hamar meg akarnának műteni??? Legalább egy hetet még lehetne várni...

2015. márc. 5. 15:27
 14/28 A kérdező kommentje:
nem mondták hogy mekkora a petezsák
2015. márc. 5. 15:28
 15/28 anonim ***** válasza:
A CRL ülőmagasságot jelent, tehát baba van.
2015. márc. 5. 15:28
 16/28 anonim ***** válasza:

Bocsi, átsiklottam a CRL felett.

8 mm-es crl-lel valóban 6 és fél körül lehetsz.

Így viszont rosszabbak az esélyek, hogy van baba, de nem pulzál, mintha nem is látszana a baba. Mert ez utóbbi lehet egy gyengébb uh-készülék miatt is.

Bízzunk a legjobbakban!

2015. márc. 5. 15:32
 17/28 anonim ***** válasza:

Hát Én nagyon szurkolok Neked,hogy legyen szívműködés.

Nekem annó CRL: 5 mm (6 hetes olt kereken) már volt szívműködés...

2015. márc. 5. 15:46
 18/28 anonim ***** válasza:
Nálam is 5+6 hetesen, 4,8 mm-es embrióval volt pulzálás.
2015. márc. 5. 15:59
 19/28 anonim ***** válasza:
8mm-s ülőmagassággal már kellene szívhangnak vagy pulzálásnak lennie szerintem. Nagyon sajnálom. :(
2015. márc. 5. 16:46
 20/28 anonim ***** válasza:
3,2-vel volt pulzálás nálam 6+1 hetesen. Le is volt pedig maradva méretben akkor még.
2015. márc. 5. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!