Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes vagyok, rettenetesen...

7 hetes vagyok, rettenetesen fel vagyok puffadva és már most híztam 4kg-ot, ez normális szerintetek?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem zabálok,csak most már vacsizom is(eddig nem ettem 6után)de vacsira is vagy műzli vagy gyümölcs vagy sali!52 kg-ról 56 lettem már most és úgy nézek ki mint egy 12hetes!Vélemények?Segítsetek!!

2015. márc. 5. 10:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az hogy hirtelen felszaladt 4 kilo magában nem baj de ezt a differenciát ne tartsuk. :))
2015. márc. 5. 13:12
 12/18 A kérdező kommentje:
Rendben!körülnézek!jó,hogy mondtad,mert én is azt hittem,h ezzel még ráérek!különben èn nem hányok egyelőre,de nagyon fáradékony vagyok :(
2015. márc. 5. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Én 22 hetes vagyok, de az elejétől kezdve rengeteget híztam, le se merem írni, hogy mennyit. (Legyen elég annyi, hogy a többi válaszoló hízása a fasorba sincs.) Sőt, már a teherbeesés előtt vagy 2 hónappal elkezdtem hízni. Nem értem. Szerencsére magas vagyok, így nem látszik nagyon rajtam, persze a nagy hasamat leszámítva. Amúgy én nem vagyok se felpuffadva, se nem hányok, semmi bajom sincs, a leleteim/eredményeim tök jók. A doki meg a védőnő persze ijesztget, de lesz@rom, majd lemegy. Te se parázz annyira.
2015. márc. 5. 14:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Még a 13-as vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy én az elejétől kenem a hasam krémmel, eddig nem látszik a bőrömön semmi. A sima testápoló/olaj is jó, de pl. én a Rossmannba vettem speckó kismamáknak való testápolót.
2015. márc. 5. 14:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát,igen van aki hízékony alkat :( sajnos én azért parázom,mert nem akarom,h ne érezzem jól magam majd a bőrömben baba után,meg nem egészséges!Dove body butter-tesvaj vagy mi??az jó lehet?mert amúgy azzal mindig kenem magam!
2015. márc. 5. 14:36
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Hármas vagyok.

Nem értem, miért kellett lepontozni, nem , mintha számítana, de mégis. Mert leírtam, hogy gáz a 4 kiló 5 hét alatt??? Mert ugye az első két hét nem számít...

És nem, a hízás egyáltalán nem alkati dolog! Lehet ezzel áltatni magunkat, de ez nem igaz!

Első terhességemmel 32 kiló plusszal szültem a 34. héten! Had ne mondjam, mennyi plusz jött fel teljesen indokolatlanul az első trimeszterben! A túlsúly rengeteg egyéb panaszt húz maga után terhesség alatt... Azóta diagnosztizálták, hogy inzulin rezisztenciám van. Most egy dekát nem híztam még, pedig lassan vége az első trimnek. És ugyan azzal a genetikával rendelkezem, mint 3 évvel ezelőtt, az alkatom is ugyanaz! Szóval kár ezzel vigasztalni magunkat, hogy ez alkat kérdés. Ennek az alkathoz semmi köze...

Kérdező, lehet, hogy nem zabálsz, de beiktattál az elmúlt hetekben plusz egy étkezést, este, ami ráadásul rost dús, zöldség, vagy gyümölcs... A gyümölcsnek magas a fruktóz tartalma, ami pont úgy viselkedik a szervezetbe jutva, mint a cukor! Ráadásul a rostok lassítják az anyagcserét, a vitaminok felszívódását. Nem azt mondom, h nem egészséges. De a terhesség első felében eleve brutál módon megköti a vizet a szervezet, plusz lassul a bélműködés, erre jönnek még a rostok is... Akkor szerinted hogyan jön össze a 4 kg?

2015. márc. 5. 14:58
 17/18 A kérdező kommentje:
Én ezt most nem igen értem!ugyanis senkit se pontoztam le!!!nagyon nem értem!
2015. márc. 5. 15:07
 18/18 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Akármilyen testápoló/testvaj/olaj is jó. A Dove is jó.
2015. márc. 5. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!