7 hetes vagyok, rettenetesen fel vagyok puffadva és már most híztam 4kg-ot, ez normális szerintetek?
Hármas vagyok.
Nem értem, miért kellett lepontozni, nem , mintha számítana, de mégis. Mert leírtam, hogy gáz a 4 kiló 5 hét alatt??? Mert ugye az első két hét nem számít...
És nem, a hízás egyáltalán nem alkati dolog! Lehet ezzel áltatni magunkat, de ez nem igaz!
Első terhességemmel 32 kiló plusszal szültem a 34. héten! Had ne mondjam, mennyi plusz jött fel teljesen indokolatlanul az első trimeszterben! A túlsúly rengeteg egyéb panaszt húz maga után terhesség alatt... Azóta diagnosztizálták, hogy inzulin rezisztenciám van. Most egy dekát nem híztam még, pedig lassan vége az első trimnek. És ugyan azzal a genetikával rendelkezem, mint 3 évvel ezelőtt, az alkatom is ugyanaz! Szóval kár ezzel vigasztalni magunkat, hogy ez alkat kérdés. Ennek az alkathoz semmi köze...
Kérdező, lehet, hogy nem zabálsz, de beiktattál az elmúlt hetekben plusz egy étkezést, este, ami ráadásul rost dús, zöldség, vagy gyümölcs... A gyümölcsnek magas a fruktóz tartalma, ami pont úgy viselkedik a szervezetbe jutva, mint a cukor! Ráadásul a rostok lassítják az anyagcserét, a vitaminok felszívódását. Nem azt mondom, h nem egészséges. De a terhesség első felében eleve brutál módon megköti a vizet a szervezet, plusz lassul a bélműködés, erre jönnek még a rostok is... Akkor szerinted hogyan jön össze a 4 kg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!