7 hetes vagyok, rettenetesen fel vagyok puffadva és már most híztam 4kg-ot, ez normális szerintetek?
Hát a hízás nem jó ilyen korai szakaszban, igazán semmi nem indokolja még, de valóban nagyon kicsi súlyról indulsz, talán nem lesz ez gon később.
Viszont a puffadás... Én betöltöttem már a 10. hetet, és minden este úgy felpuffadok, mintha fél idős terhes lennék! Kora délután kezdődik, és brutál lesz a hasam estére. Pedig én nem híztam, napi 6x eszek keveset, mert IR-em van, orvosi előírás alapján diétán vagyok. Szóval a puffadás elkerülhetetlen. Mármint valakinek van, más meg olyan szerencsés, hogy ez nem kínozza terhesség alatt. Első terhességemnél is ez volt. Sztem alkat kérdés!
Én próbáltam az espumizant, hát sajnos nekem az sem jött be, semmi hatása nem volt.
Én is nagyot híztam az első 12 hétben. Ahogy leálltam a munkával és elkezdtem rendszeresen enni, gyors felszedtem 6 kilót, de én 48-ról indultam. Nem csoda, hogy gyors feljött. Azóta eltelt több, mint 10 hét és két kilót híztam. Megállt a brutális hirtelen hízás
Én is fel voltam puffadva rettenetesen, de 3 hónap után elmúlt.
Ne haragudj de sztem 56 kilóval így látatlanban azt gondolom, hogy el kell fernie :p
Puffadás normális. Hízás is ha van étvágy. De a fogyás is normális ha nincs és hányás van étvágy helyett, én 4 kg-ot fogytam de boven rám is fert.
7 hetesen soknak tartom a 4 kg-ot, hiszen se a magztanak, se a méhnek nincs még ekkora súlya, és ennyi víz- és vértöbblet sincs még.
Ez alapján durván fél kiló lenne az optimális súlytöbblet.
Most fogd meg a súlyodat, mert ha elszaladnak veled a lovak, akkor te is azok közé fogsz tartozni, akik 30 kiló plusszal mennek szülni.
17 hetesen optimális a +4 kg
Értem!Igyekszem,de tényleg nem eszem sokat!!valaki
Írta,hogy már most kenjem magam:mivel érdemes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!