Molettebb kismamák (85kg fölött), hány kilót szedtetek fel? Hanyadik hétben vagytok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 18:40
11/15 anonim válasza:
Kedves utolsó! Ezt elmagyaráznád az ordítozó nőgyógyászomnak is, akitől minden egyes alkalommal fejmosást kapok, mert 85 kg helyett jelenleg 87-88 között mozog a sulyom? ;(
34hkm
12/15 anonim válasza:
Orditozik veled a dokid? Szep... :/ az en dokim is mondta, h jo lenne, ha nem hiznek, de azert normalisan. A vedonom meg semmilyen megjegyzest nem tett, pedig fel voltam ra keszulve. Ezek szerint szerencsem van. Keress masik dokit, nehogy mar ordibaljon, mit kepzel magarol?
13/15 anonim válasza:
Probaltam, csak miutan a 3. is azt mondta etikatlansag atvenni, meg, hogy a 20-het utan nem vesznek at, feladtam. Kicsit ki is vagyok, mert nem ennel az orvosnal akarok szulni, de abban a korhazban, ahol o van. Patthelyzetbe kerultem. :-(
14/15 A kérdező kommentje:
Ú de dúrva...életemben nem hallottam még ilyet, hogy valakivel ordítozik a dokija...hát én a helyedben ha kell másik kórházba mennék, vagy megszülnék az ügyeletes orvosnál, de nála nem maradnék, az tuti...ez felháborító, főleg hogy nem 20 kilóról beszélünk, amikor én annyit híztam velem akkor sem ordított senki, persze megjegyezték, hogy ez sok, de kultúrált módon...
2015. febr. 26. 21:18
15/15 sandrachnologic válasza:
En biztos nem hagynám, hogy orditozzanak velem, bar maganba jarok es az orvosom egy tündér. Ha nem terhesség miatt jarnek hozza, akkor o lenne az álompasi 😊
Szerintem egyebkent nem "kötelesség" ugy hiznunk, mint a malac... Kire Ennyi, kire annyi jon fel. Nekem az első terhessegnel 11 kg volt a hízás, amibol 7kg ment le 3 nappal a szülés utanra (gyerek súlya, viz stb), a tobbi zsir volt. Most szerintem megállunk Max 8nal, viszont én a szoptatás alatt felszedtem 20at 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!