Molettebb kismamák (85kg fölött), hány kilót szedtetek fel? Hanyadik hétben vagytok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 18:40
2/15 anonim válasza:
Én már megszültem.87 kg-al kezdtem a terhességet,és 92 kg-al mentem szülni.
3/15 anonim válasza:
Szia.Én 82 kg-mal kezdtem a terhességem,most vagyok 31 hetes,jelenleg 87 kiló vagyok.
4/15 sandrachnologic válasza:
98al kezdtem, a 4. Hónapig 8 kgt fogytam. Abbol 4 jott vissza, es most 31+2nel vagyunk.
5/15 A kérdező kommentje:
Hogy csináljátok hogy ilyen kevés? Én előző terhességemnél majdnem 20 kilót szedtem fel, úgy hogy 90-ről kezdtem. Vért izzadtam mire leadtam azt a 20 kilót, és a mostani terhességemet szintén 90-el kezdtem, de sok munkám van abban, hogy ennyi kiló vagyok, és nem szeretnék megint 110 kiló lenni.
Mondjuk azt azért hozzáteszem, hogy előzőleg szinte végig veszélyeztetett voltam, végig feküdnöm kellett, most egyenlőre úgy néz ki minden ok.
2015. febr. 25. 20:32
6/15 anonim válasza:
Elso vagyok, nem csinalok semmi kulonoset. Eszek rendesen, de nem ossze vissza. Bar este mar nem szoktam, neha korog a gyomrom, de nekem jobban esik, ha korgo gyomorral alszom el, mint telivel. Ritkan eszem edesseget, nem nagyon voltam erte oda soha. 85 kg voltam a 6hetes elso vizsgalaton, mot kb 87-88. Igy is ordit velem az orvos, hogy hogy kepzelem, hogy hizni merek. Azert ha olyat eszem, vagy rossz napom van akkor gyomoregesem van egesz nap, es nagyon faj a gyomrom, nem segit semmi. Igy inkabb mindennap ovatosan es keveset eszek.
7/15 anonim válasza:
2-es vagyok.nem tudom,hogy csináltam,mert mindent ette,és annyit amennyi jól esett.
8/15 anonim válasza:
Szia! En 84 kiloval kezdtem, most 87 vagyok 21 hetesen. De hozzatennem, hogy az osszeset az utobbi 3-4 hetben szedtem fel, mert elotte sokat voltam rosszul, mostanra meg hatalmas etvagyam lett. De probalok odafigyelni, csak termeszetesen pont olyan kajakat kivanok, amiket nagyon nem kene...
9/15 anonim válasza:
96kg-al kezdtem 99kg vagyok most 20 hetesen. 178 magas vagyok.
10/15 sandrachnologic válasza:
Nekem az a 4 kg mint ma kiderult kb 3,5 kgig mind a gyerek dolga. 1800 gr most a babam, a magzatvisz kb. 1 kgnak felel meg es meg a megnivekedett meh súlya ugye. Szoval kb fel kg "zsir" jott fel. Eszek rendesen, este tízkor meg tegnap nutellás palacsintát ettem... Mindent amit megjivanok es annyit ami jólesik. Pedig amugy pocsék az alkatom es hizekony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!