Én 33 hetes vagyok és nem tudom milyen bugyi lenne jó a kórházba. A sima bugyi gondolom nem, hanem valami francia szabású? Amibe jó a nagy betét.
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 12:29
1/5 anonim válasza:
szia. én vettem ilyen eldobhato egyszer használatos bugyikat. pl a brendonban lehet venni - én ott vettem anno. én nagyon jo hasznát vettem :)
2/5 anonim válasza:
Nálam a francia bugyi vált be. 2 db-os tenát pár száz forintért kapsz, de lehet venni olyat is, amiben már eleve benne van a betét is (molimed pants 12 db kb. 2500 ft)Ez is franciabugyi. Árban nagyjából ugyanott lesz, hiszen a sima bugyiba is kell betétet venni.
3/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: hol lehet kapni amibe már betét is van? Gyógyszertárba?
2010. febr. 13. 12:56
4/5 anonim válasza:
Én eldobható Tena bugyit vettem, bele való betéttel. Az eleve betétes bugyit nagyon drágának találtam. Remélem jó lesz,a bugyi egyébként egy rövidnadrágra hasonlít. Szerintem jól meg tudja majd fogni a betét.
5/5 anonim válasza:
2. vagyok. Találkoztam már vele több patikában is, de neten is tudsz rendelni, írd be a google-ba a nevét, több online áruházat is kidob
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!