Nem kell Tena betét és hozzá bugyi akkor ha császáros leszel? Akkor is vérzik az ember, nem? Akkor nem értem.
én már 2x szültem hüvelyi úton, véreztem rendesen...
volt szobatársaim közt voltak császárosok, ők is véreztek csak gyengébben. nekik elég volt a Normál eü betét. Vagyis kelleni fog!
ezek a patikusok, nagyon érdekes dolgokat tudnak mondani...
Császáros vagyok, és de, kellett. Az első felállásnál csak úgy ömlött ki a vér.
Te már tudod előre, hogy császáros leszel?
Szegény patikus...csak nem pasi?
2 alkalommal császáros voltam és bizony mindkét alkalommal véreztem, akárcsak a többiek. A tena betét helyett vittem olcsóbb éjszakai betétet, amit a második naptól használtam. nem szeretik ugyan ha a nő betétet használ, mert nagyobb állítólag a fertőzésveszély, meg állítólag a távozott vér színéből/ állagából tudnak arra következtetni, h nincs -e gond. De én sem bírtam ki betét nélkül. amint letelt az első nap, már használtam is. viszont én nem bugyival, hanem eldobható bugyi-hálóval oldottam meg. ez császár után kevésbé irritáló.
Császáros voltam, eléggé véreztem. Nem azért vérzik valaki mert a hüvelye vérzik a term. szülés után hanem mert a méhe és az mindenképp a hüvelyen folyik ki.... ennyit a patikusról...
Vigyél legalább 2 tena bugyit és egy csomag TENA extra betétet. Nekem még az elején ez is kevés volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!