Írnátok nekem terhesség tüneteket fiú lányra? Írjátok óra ba baba nemét is!
Nincs összefüggés.
De nekem fiúnál: semmi.
Lánynál: minden. 0-24 hányinger, semmit nem tudtam enni, stb stb
Viszont barátnőmnek is fia lett, ő kb 10 kg-t fogyott, a 20. hétig hányt.
első kisfiamnál, csak a pocakom nőtt. 41 héten elfolyt a magzatvizem akkor éreztem először görcsöket is.
második baba, 21 hétig napi háromszori hányás, állandó hányinger, fejfájás, és görcsök. szintén kisfiú van a pocakomban.
Első terhesség: a 17. hétig haldoklás, folyamatos hánys, öklendezés, infúzió, az ágyból felkelni sem tudtam. A 20. héttől javult az állapotom, de a hányinger csak szülés után múlt el. Viszont megszépültem, gyönyörű lett a bőröm, hajam ... Kisfiam lett.
2. Terhesség: Szintén brutális hányinger, de később kezdődött és már a 14. héten elviselhető volt, csak kb. 2x hánytam és bár nagyon rosszul voltam, el tudtam látni a 2 éves kisfiamat. A bőröm pattanásos, a hajam silány lett, a hányinger itt is csak szülés után szűnt meg. Kislányom született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!