Hányadik hétben mondtátok el a rokonoknak/barátoknak hogy baba lesz?
megvártátok azt a bizonyos 12. hetet amit annyian emlegetnek?
És facebookra, egyéb közösségi oldalra tettetek ki terhes képet? Szerintetek oda való, vagy nem?
Hát nem érdemes hamar elmondani, mert nálunk csak másodikra lett meg a baba, elsőre sajna elhalt az embrió.
Terhes képet nem tettünk face-re de a párom fennt sincs facen :-) Barnabás
Anyuéknak 6 hetesen, amint lett szívhang. Mivel veszélyeztetett terhes voltam, fontos volt nekem, hogy lelkileg támogassanak.
Anyóséknak 14 hetesen.
Más rokon nem tudja, csak 1-2 közeli barátnőm.
Anyukámnak azonnal, amint megtudtam, hogy terhes vagyok. Abból indultam ki, hogy megszült és felnevelt minket, volt vetélése is, pontosan ismeri ő is a kockázatokat. :) Ha bármi történne (most vagyunk a 12. héten), ő megértené úgyis. Anyósomnak és apukámnak a 7. héten mondtuk el, amikor túl voltunk az első ultrahangon.
A munkámmal szorosan kapcsolatban lévőknek is elmondtam, hogy tudják, mire számíthatnak tőlem a következő hónapokban. Ők nincsenek kapcsolatban a családommal, és tudom, hogy diszkréten kezelik a dolgot.
A távolabbi családnak és a barátoknak csak a 14. hét körül tervezem elmondani. A Facebook-ra pedig biztosan nem teszek ki se pocakos, se csecsemős/gyerekes képet. Aki közeli kapcsolatban van velünk, az úgyis kap, amennyit akar, aki pedig csak ismerős, annak nincs hozzá sok köze szerintem. :)
köszi a válaszokat!
Utolsó : igen, reménykedünk, hogy baba lesz a dologba, eddig még csak a halvány pozi tesztnél járunk, de még csak vasárnapra nem várom, szóval szerintem normális hogy halvány. Én a nővéremnek mondtam eddig el, vele jobb a kapcsolatom, mint édesanyámnak, illetve 2 fiú barátomnak.
Másnak 12.-hét után szeretnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!