Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hét helyett 9és fél?!

7 hét helyett 9és fél?!

Figyelt kérdés

Nem terveztük konkrétan a babát, úgyhogy nem is nagyon tanulmányoztam ezeket a peteérés, hőgörbe stb.stb. dolgokat.

A lényeg a lényeg, hogy január 6 volt az utolsó menstruációm első napja. Eszerint ma kereken 7 hetes vagyok. Viszont! Ma voltam dokinál, ahol a doki azt mondta, hogy 9 és fél hetes terhes vagyok. (9és fél=? 9+3? 9+4? vagy 9+5? A hét napjainak számolják a felét, vagy a 9+5számít 9és félnek? Mivel pl. két és fél= 2,5) A dokitól nem tudtam megkérdezni mert más országban lakom, mással mentem dokihoz és neki beszélt a doki csak, úgyhogy én már csak akkor tudtam meg, hogy nem 7hetes terhes vagyok igazából amikor már eljöttünk.

Válaszaitokat előre is köszönöm, hátha ti többet tudtok nekem segíteni! :)

2015. febr. 24. 21:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-as! Az ultrahanggép a mért adatok alapján automatikusan számolja a hetet+napot és 6+6 jött ki ott is amennyi mensitől számolva is, és a doki is mondta hogy ez teljesen tankönyv szerinti méret.
2015. febr. 24. 22:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor az én babám volt lemaradva csak. De behozta :) Mondjuk ugyis visszahívott mára, nem is számolgatta a korát az alapján. Néztem a képet de arra nem is volt kor irva. Csak a maira.

Kérdező, nem is adott se leletet se ilyen vizsgálati füzetet?

2015. febr. 24. 23:15
 13/14 A kérdező kommentje:

Semmit-semmit-semmit!

Valószínűleg azért (is) viselkedett így mert még nincs itteni biztosítási számom (csak eu-s tb kártyám, amiről ma felvilágosított, hogy ilyen esetben azt nem tudom használni) és fizetni is kellett neki. Amit megért az ember, de ha már fizetni kellett, miért nem tudott rendesen megvizsgálni már most?

Dehát illett már elmenni 7 hetesen (reggel még 7hetesnek gondoltam magam!) dokihoz, így meg hogy kiderült, hogy nem is 7 az a 7 hanem 9és fél, így meg pláne.

Megpróbáljuk most itt megsürgetni a dolgokat, de szerintem egy hét alatt nem lehet csodát tenni. (Mivel itteni bizt.számot azért nem tudok még intézni, mert van egy másik probléma, és amíg ez nem rendeződik /erre azt mondták, hogy 2hónap mire esetleg történik valami/ nem kapok bizt.számot) Bonyolult! :/

Bízom a jövőhétben! Ha már akkor csinálni fog hüvelyit nem csak hasit, gondolom akkor már jobban megvizsgál, néz szívhangot is meg méretet is.

Ha nem változik a hozzáállása, valószínűleg dokicsere lesz.

2015. febr. 24. 23:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is hasit csinált 6 hetesen de látszik a pulzálás. Most is hasi lett volna de semmi nem látszott (Elvileg beleim miatt vagy ilyesmit mondott) így lett hüvelyi. Szóval nem az a lényeg. Hanem a hozzáállása. De ha jövő hétre visszahívott, akkor lehet Nála csak annyira máshogy működik minden.
2015. febr. 24. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!