Nézik a 12. heti uh-on a tarkóvizenyőt (nyaki redő) és az orrcsont meglétét. Mindenkinek.
Ezen kívül megcsináltathatod a kombinált tesztet, amit nem támogat a TB. Helye válogatja, mennyibe kerül, Százhalombattán és Székesfehérváron 9 ezer, de Miskolcon 20 (itt olvastam egy válaszban pár napja). Ez egy vérvételt jelent meg egy alaposabb ultrahangot.
Nálam úgy zajlott, hogy az első nőgyógy. látogatás a hetedik héten volt, négy héttel későbbre rendelt vissza. Ekkor mondta el, hogy nincs AFP, helyette van ez a fizetős lehetőség, kaptam egy tájékoztatót meg egy csekket, meg az időpontot a 12. heti uh-vizsgálatra. Ez a múlt héten történt. Ha megcsináltattam volna a kombinált tesztet, akkor a csekkről a kis szelvényt be kellett volna mutatnom a szerdai ultrahang elején és akkor lett volna vérvétel.
Hát 2 hete csináltattam az AFP-t :)
Szerintem nem mindenhol van az hogy már nincs.
Meg is kaptam eredményt, rá 9 napra.
Nahat, kettes, ez erdekes, nekem a kiskonyvembol is kihuztak. Nem kihagytak a tablazatbol, hanem gyarilag van ranyomtatva egy vizszintes vonal.
#1 voltam, mobilrol
A miskolci vagyok,akinek 9 ezer ft-ba került ez.
Gondolom akkor te a megyeibe csináltattad,azért volt 20 ezer.Mert a Semmelweisbe 9 ezer ft!
És az AFP-t is megcsinálják,és ingyen,legalábbis az én dokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!