Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az afp vizsgalat helyett mivan?

Az afp vizsgalat helyett mivan?

Figyelt kérdés

2014. nov. 28. 23:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nézik a 12. heti uh-on a tarkóvizenyőt (nyaki redő) és az orrcsont meglétét. Mindenkinek.

Ezen kívül megcsináltathatod a kombinált tesztet, amit nem támogat a TB. Helye válogatja, mennyibe kerül, Százhalombattán és Székesfehérváron 9 ezer, de Miskolcon 20 (itt olvastam egy válaszban pár napja). Ez egy vérvételt jelent meg egy alaposabb ultrahangot.

Nálam úgy zajlott, hogy az első nőgyógy. látogatás a hetedik héten volt, négy héttel későbbre rendelt vissza. Ekkor mondta el, hogy nincs AFP, helyette van ez a fizetős lehetőség, kaptam egy tájékoztatót meg egy csekket, meg az időpontot a 12. heti uh-vizsgálatra. Ez a múlt héten történt. Ha megcsináltattam volna a kombinált tesztet, akkor a csekkről a kis szelvényt be kellett volna mutatnom a szerdai ultrahang elején és akkor lett volna vérvétel.

2014. nov. 28. 23:47
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát 2 hete csináltattam az AFP-t :)

Szerintem nem mindenhol van az hogy már nincs.

Meg is kaptam eredményt, rá 9 napra.

2014. nov. 29. 07:02
 3/11 anonim ***** válasza:

Nahat, kettes, ez erdekes, nekem a kiskonyvembol is kihuztak. Nem kihagytak a tablazatbol, hanem gyarilag van ranyomtatva egy vizszintes vonal.

#1 voltam, mobilrol

2014. nov. 29. 09:04
 4/11 anonim ***** válasza:
hát akkor úgy látszik városonként vagy megyénként más :)
2014. nov. 29. 10:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Cáfolnám hogy Miskolcon 20 ezer ft,én 2hete csináltattam meg itt Miskolcon,9 ezer ft volt!
2014. nov. 29. 10:51
 6/11 anonim válasza:
Két fajta kombinált teszt közül lehet választani, az egyik 9 000 Ft, itt csak egyszer vesznek vért a 12. héten, a másik 20 000 Ft, itt a 12. és a 16. héten vesznek vért a kismamától.... Tapasztalat :) 19+2 km :)
2014. nov. 29. 13:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor en nemertem..a vedobe hetente kell jarni vizsgalatra?
2014. nov. 29. 15:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Én Miskolcon voltam Down-szűrésen a héten , 20 ezer forint, és nem kell még egyszer mennem . AFP-re kíváncsi leszek, van aki azt mondja csinálják, van akitől azt hallom , hogy fizetős. 3 hét múlva kiderül....
2014. nov. 29. 18:23
 9/11 anonim ***** válasza:

A miskolci vagyok,akinek 9 ezer ft-ba került ez.

Gondolom akkor te a megyeibe csináltattad,azért volt 20 ezer.Mert a Semmelweisbe 9 ezer ft!

És az AFP-t is megcsinálják,és ingyen,legalábbis az én dokim.

2014. nov. 29. 18:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen a megyeibe voltam. Most már így utólag legalább tudom. Az a baj, hogy nem is nagyon tájékoztatják az embert . Akinek még nincs gyereke, nem szült, honnan tudná az ilyeneket, azért kicsit bosszantó, mert úgy kezelik az embert, mint tudnia kéne magától az ilyeneket! :/
2014. nov. 30. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!