Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha a 28. hetes vizsgálat...

Baj ha a 28. hetes vizsgálat helyett a 29. héten megyek el?

Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Nálam minden vizsgálat máskor történt mint ahogy az le van írva. A dokim nem sokat törődött az előírással, az ugyanis nem szent írás. Egy hozzávetőleges időpont, amikor ugyanis lehetnek más adatok. Ezek közé viszont a 28 hét nem tartozik közé. És miután engem a doki mindig máskor vizsgált meg, és rendben volt minden, így bizton merem mondani, hogy a 29-el nem lesz gond.

Boldog Baba várást!

34 hetes terhes

2009. jan. 13. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a 28. heti vizsgálatot a 31. héten végezték el. Nem volt vele semmi gond.
2009. jan. 13. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A 28 hetes vizsgálatot a 29-ik héten végzik, mivel betöltött heteket kell mindig figyelembe venni. Vagyis épp jókor mész, ha betöltött 28 hetesen, azaz a 29-ik héten mész el.

Egyébként gyakorlati jelentősége kizárólag a 12 hetes kombinált tesznek, uh-nak, valamint a 16 hetes AFP-nek van. Egyéb vizsgálatoknál szerintem még több hét is belefér. AMúgy nem tudom, nálatok mi a protokoll, de nálunk 28 hetesen csak vérkép van, meg persze nőgyógy vizsgálat, aminek meg tök mindegy hanyadik héten csinálják.

2009. jan. 13. 19:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
ezek a vizsgalatok nem konkret hethez vannak kotve, hanem tól-ig. valahogy én is mindig egy hét késéssel mentem ezekre, kiveve a 32.heti uht, ahova harminc hetesen mentem :)
2009. jan. 13. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!