Segitenetek? Vki el tudna magyarazni Nekem?
Ma vtam dokinal es szigoru agynyugalomra itelt, mert ha nem tartom be akkor befektet a korhazba. A mehnyakam 26 mm lett (elso meresnel 32 mm volt). 2. terhessegem, es erre korabban a vedono is azt mondta h mivel nem elso baba, ezert alapban normalis a rovidebb mehnyak. De a mai meresnel kevesebb mar. Ez mas dokik szerint mennyire veszelyes? Persze hallgatok a dokimra es fekszek ejjel-nappal, a masfel evesemre meg vigyaznak itthon felvaltva.
Milyen erteknek felel meg a 26 mm? Mindenhol C3000-et, C2000-et, C1000-et olvasok. Itt mekkora a mehnyak? Mert nekem nem igy mondta a dokim, hanem mm-ben. Azt nem mondta h nyitva vagy zarva vagyok-e, de gondolom ha nyitva lennek mondta vna. En meg nagy elkeseredettsegemben el is felejtettem ezt kerdezni, mert O "csak" a mehnyakamat mondta.
26 h km
Koszonom h valaszoltal!
Es akkor pl. a C3000 az 3 cm-nek felel meg es a C2000 2 cm-nek? Vagyis en a ketto kozott lehetek? Bocsi h erthetetlen vagyok, csak mindenhol ezt latom es nem mm megadasban. :/ Meg ugye a dokim nagyon ram ilyesztett. :(
Azert varok meg valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!