Megtudná ezt valaki magyarázni?
Lehet, hogy a tegnapi vizsgálattól van.
Esetleg a nyákdugó távozik.
Szia
tegnap éjjel mi is pont így jártunk. Azt hittük elfolyt a magzatvíz (elég sok vízszerű valami távozott belőlem és nem is tudtam visszatartani+ fájásaim is voltak, de nem vészesen erősek). És minket is hazaküldtek. Mondván ez nem magzatvíz volt, hanem bővebb hüvelyi folyás. Egész éjjel nem aludtam, mert olyan mensi szerűen fájdogált a hasam+ a derekam. Most is fájdogál, de nem vészes. Azóta nem folyik semmi.
Szerintem a váladékod vagy a vizsgálattól van vagy a nyákdugód kezd távozni. Nekem az elsőnél, a nyákdugó távozása után kb két hét után indították a s zülésem, addigra túlhordtam.
neked azóta volt szivárgásod? Avgy valami fájásod?
35 hetes és 4 napos kismama
Szia
Most voltam mosdóban és a WC papíron volt egy kis mennyiségű fehéres enyhén pici barnás nyúlós cucc (gondolom nyákdugó darab). Nekem azóta is fájdogál a derekam és enyhén a hasam alja is, de nem időközönként, hanem folyamatosan.
Hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz így velünk. Írj, ha van valamai fejlemnény.
Neked mit mondtak a kórházban tegnap? Méhszájad?
Szia
Na, hogy vagy? Van valami változás?
Mi voltunk a dokimnál kora délután, mert nem múlt el a fájás a hasam aljában és a derekamban. Pici folyásszerűségem is volt. Megnézett uh-on is. Azt mondta van elég magzatvíz, és a kicsi jól van. Illetve, hogy két ujjnyira ki vagyok nyílva. Ma egésznap fájdogál a hasam alja és a derekam is, a hangulatom is elég siralmas. :(
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!